Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : jetturk (1) ototakip (2)

> 1 <
Yazar İleti
jetturk

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 7 ileti
Meslek: makina teknikeri

#45189   06.01.2009 08:34 GMT      
yaptığımız montajı nasıl simülasyon motoruyla hareket ettiriyorduk hatırlayamıyorum

işlem sırası nasıldı acaba ? ve bu acıldıgında butun parcaların dagılmıs haliyle mı kaydetıp drawıngde acabılıyoruk ?

sımılasyonda civata ların ve parcaalrın ayrlımıs halını kaydetıp montaj talımat katalogu olusturacagımda acil yardım lütfen

Bu mesaj jetturk tarafından düzenlendi (08.01.2009 08:28 GMT, --- önce)

ototakip

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 8 ileti
Meslek:

#56907   17.04.2010 15:02 GMT      
çok güzel bir soru. tabiki cevabı bende yok. ama cevaplayan olursa iyi olur. gerçi şimdiye kadar çıkmamış bakalım çıkarmı

*****YERE BAKMA TOPRAK ÇEKER*****

ototakip

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 8 ileti
Meslek:

#66231   21.10.2011 11:38 GMT      
Alıntı
jetturk :
yaptığımız montajı nasıl simülasyon motoruyla hareket ettiriyorduk hatırlayamıyorum

işlem sırası nasıldı acaba ? ve bu acıldıgında butun parcaların dagılmıs haliyle mı kaydetıp drawıngde acabılıyoruk ?

sımılasyonda civata ların ve parcaalrın ayrlımıs halını kaydetıp montaj talımat katalogu olusturacagımda acil yardım lütfen

arkadaşım sen bunu uğraşarak yapabilirsin. ben çalıştım çabaladım artık yapabiliyorum. tabiki bu simülasyon olayı epey derin. çok çalışman lazım. günlerce kafa patlattım çözünce kolay ama... kolay gelsin.
yapabileceğim birşey varsa yardımcı olurum.

*****YERE BAKMA TOPRAK ÇEKER*****

> 1 <
9.95TL
41.60TL 40.50TL 14.90TL 26.52TL 26.52TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 856 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 1.016 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 278 - Ortalama SQL zamanı: 0.00366 saniyede oluşturuldu.