Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : bektas001 (1) elinex (1) kadmaster (2) marbel118 (1) yazgunesi (2)

> 1 <
Yazar İleti
marbel118

[3] Teğmen

Online Durumu

13 ileti
Meslek: memur
Arkadaş Listeme Ekle

#3260   27.04.2006 09:42 GMT      
ya arkadaşlar daha öncede aynı konuyu sordum, dediklerinizi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. dwg dosyasını bmp ye dönüştürüyorum fakat ya bir parçası görünüyor. yada çönürlüğü çok az. yazılar falan okunamıyor. lütfen çok acil bri bana yardım edebilir mi? teşekkürler.

Bu mesaj muratmakar tarafından düzenlendi (10.06.2006 12:19 GMT, 853 Gün önce)

kadmaster

[70] Editör

Online Durumu

161 ileti
Meslek: Autocad Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#3261   27.04.2006 09:53 GMT      
br />
Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

Yukarıdaki link e tıkla. Free trial den programın demo versiyonunu yükle daha sonra
dwg çizimini bu program vasıtası ile jpeg e çevir. Sonra lazım olursa paint ten falan bmp ye dönüştürebilrisin. Kolay gelsin.

yazgunesi

[70] Editör

Online Durumu

420 ileti
Meslek: teknik ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#3262   27.04.2006 10:40 GMT      
dwg dosyasını .wmf dosya formatında export edersen kaliteli çözünürlükte imaje olarak resim elde edersin.Sonrası istediğin formata çevir.
>>> File açılır menüsü altından export seçeneğini tıklatıp metafile ( *.wmf ) seçeneğini kullan. Ekrandan objeyi seç ve ardından sağ tuşa bas.İşlem bu kadar basit.

kadmaster

[70] Editör

Online Durumu

161 ileti
Meslek: Autocad Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#3263   27.04.2006 10:48 GMT      
Alıntı
yazgunesi :
dwg dosyasını .wmf dosya formatında export edersen kaliteli çözünürlükte imaje olarak resim elde edersin.Sonrası istediğin formata çevir.
>>> File açılır menüsü altından export seçeneğini tıklatıp metafile ( *.wmf ) seçeneğini kullan. Ekrandan objeyi seç ve ardından sağ tuşa bas.İşlem bu kadar basit.

Anladığım kadarı ile senin dediğini yapmış.Fakat tamamı çıkmamış sanıyorum.Ondan yapamamş o yüzden bunu tavsiye ettim.Bu arada verdiğin linkten her gün 4-5 indiriyorum.Bide rhinoyu ne yaptın halledebildin mi? merak ettim

yazgunesi

[70] Editör

Online Durumu

420 ileti
Meslek: teknik ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#3264   27.04.2006 10:59 GMT      
şimdilik rafa kaldırıp paketledim! Çok kullanışlı mükammel bir 3 boyutlu program, tüm arkadaşlara tafsiye ederim.

http://www.rhino3d.com/

bektas001

[80] Yetkili

Online Durumu

659 ileti
Meslek: Bilgisayar Destekli Tasarım

Arkadaş Listeme Ekle

#4079   10.06.2006 00:13 GMT      
rhino nurbs tabanlı güzel bir yüzey programıdır. render kalitesi oldukça yüksektir. genelde tasarımcılar kullanıyor.

rhino için eğitim notu isteyenler irtibataı koparmayalım

next faces

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

elinex

[5] Üsteğmen

Online Durumu

25 ileti
Arkadaş Listeme Ekle

#34968   27.03.2008 15:55 GMT      
yazgunesi :

Bu yöntemle daha önce . bmp olarak alıp, word excel dosyalarına yapıştırarak resimleri kullanıyordum.
Yine kullanmak istedim fakat bu seferkiler diğerlerinden daha soluk oluyor.
Yöntem, komutlar hepsi aynı. Ama 1 ay önce yaptıklarım canlı, şimdikiler soluk çıkıyor.
Nedeni ne olabilir acaba?
Bilmediğim bir ayar mı var?

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2008 Akpınar İnternet Hizmetleri | Tüm Hakları Saklıdır | Seditio Türkiye & neocrome.net | 391 | Resimler | Sinan | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş
AutoCAD Dersleri | AutoCAD Ders Notları | AutoCAD Eğitim Notları | AutoCAD 3 Boyut Eğitimi | bülten | zwcad | ara
SQL toplam zamanı: 0.374 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 128 - Ortalama SQL zamanı: 0.00292 saniyede oluşturuldu.