Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : ehya (1) leonine25 (1) UÇANAT (2)

> 1 <

Yazar İleti
UÇANAT

[36] Özel üye

Online Durumu

16 ileti
Meslek: TEKNİKER

Arkadaş Listeme Ekle

#40114   08.08.2008 17:55 GMT      
arkadaşlar iyi günler benim sorunum her cizdiğim proje de ölçü ayarlarını girip ölçülendirme yapıyorum,sizden istediğim herseferinde bunu yapmadan bir kere yapıp da bunu her yeni projede nasıl kullanırım?yardımlarınız için teşekkürler

Bu mesaj ehya tarafından düzenlendi (08.08.2008 18:29 GMT, 12 Gün önce)

ehya

[70] Editör

Online Durumu

2251 ileti
Meslek: Teknik Ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#40118   08.08.2008 18:34 GMT      
Bu konuda benimde yaptığım en iyi yöntem, referans proje kullanmak.
Çizimlerinizle ilgili birer referans dosya oluşturun. Çizim yapacağınız zaman bu dosyalardan kopyalayarak içinde çalışın. Tüm ayarlarınız hazır olacaktır.

Sadece dimstyle ayarını istiyorsanız, Express --> Dimension --> Dimstyle Export seçeneği ile ölçü stili için ayrı bir dosya oluşturabilir, dimstyle import seçeneği ile de başka dosya içinde bu ayarları çağırabilirsiniz.

UÇANAT

[36] Özel üye

Online Durumu

16 ileti
Meslek: TEKNİKER

Arkadaş Listeme Ekle

#40157   09.08.2008 21:28 GMT      
teşekkür ederim çok yardımcı oldum beni bu derten kurtardın

leonine25

[10] Binbaşı

Online Durumu

261 ileti
Meslek: machine designer

Arkadaş Listeme Ekle

#40162   10.08.2008 14:43 GMT      
sunuda yapabilirsiniz.autocad içerisinde acadiso.dwt veya acadiso3D.dwt dosyaları bulunmaktadır.ben sayfa ayarlarını yaptıkdan sonra sayfayı bunların üzerine dwt olarak kaydediyorum.daha sonra actıgım her yeni sayfa ayarlarımla birlikte acılmıs oluyor...

insan olmak için zengin olmak gerekmez.yeterki yüreğin olsun ;)
gurbetci178 (Sİnan) Kardesim Şimdiden Hayırlı Tezkereler Allaha Emanet Ol

> 1 <