> 1 <
| Yazar | İleti |
|
labise
2 ileti |
#40065 08.08.2008 02:21 GMT |
|
Merhabalar 4 aydır autocad 2007 kullanıcısıyım 3 boyutta bina dış çizimi yapmam gerekiyor,3 boyutta yeniyim 1 ay bile olmadı başladığım, eğer yardım ederseniz çok sevinirim saygılarımla.
|
|
|
ayhan53ismail
462 ileti |
#40076 08.08.2008 11:02 GMT |
|
2d mimari proje varsa elinde ilk başla zemin katdan kendine göre 3d yap duvarlarını mesela standart diyelim 3,50 metre o duvarları yapdıkdan sonra 1 kata gel oda zaten zemn den geniş olduğu için onunda duvarların 3d yap ama tapanına yer koy derim onla zeminin üzerine blok halinde taşırsın.tabi bu yerlerin 25 cm lik payını unutma çünkü üstdeki alt katdakini üzerine düşer lk öyle başladerim ondan sonra başlarsın yan duvarlara sekil vermeye sıvacı gibi.
valla ben elektrik teknikeriyim 3d ev kafama göre çiziyom ama sen bunu işe dökeceksen biraz inşaatçılardan yardım alman gerek .birde duvarları ,yeri herşeyi layer atayarak yap bazen kasılıyor autocad 3d 'de makine yavaşsa layerleri kapatıp çizimini hızlandırabilirsin.Ama bldiğim kadarı ile sen sadece dış görünüş lazımsa duvarları çiz yeter.Tabi bunları inşaatçılar bilir. Hadi kolay gelsin.
Bir kişiye daha autocadi sevdirdik. Ne Mutlu Bize... |
> 1 <