Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1) ayhan53ismail (1) carbine (3)

> 1 <

Yazar İleti
carbine

[5] Üsteğmen

Online Durumu

48 ileti
Meslek: makina müh.

Arkadaş Listeme Ekle

#39994   06.08.2008 12:40 GMT      
Merhabalar benim autocad 2008de yazdıgım texler başka bir autocadde hatalı görünüyor yani Ş ler ? işareti olarak görünüyor bu tarz sorunlar oluyor diger autocaddede bunların normal görünmesini nasıl saglarım?

ayhan53ismail

[10] Binbaşı

Online Durumu

451 ileti
Meslek: elektrik teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#39995   06.08.2008 12:46 GMT      
bende de oluyor 2008 2004 kaydetdiğimden dolayı onu için ı ,i s,ş gr bazende tersi oluyor.yapacak birşey yok ingilizce gibi yaz derim.

Bir kişiye daha autocadi sevdirdik. Ne Mutlu Bize...

SARAÇOĞLU ALAYI 1907.NCİ BÖLÜK 55.000 ASKERİYLE GENERALEX İN EMRİNDEYİZ.

carbine

[5] Üsteğmen

Online Durumu

48 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#39996   06.08.2008 12:52 GMT      
Yapacak bişey olması gerek sanki ya )
neyse saglık olsun bizim özalitçi yazılar öle görünüyor diye yazı stilini degiştiriyormuş öle oluncada yazılar birbirine giriyor nası bi yazı stili seçiyorsa artık geçen gün 70ytl çekimi çöpe attık sırf o yüzden bizde normal görünürken :S

admin

[99] Yönetici

Online Durumu

358 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#40001   06.08.2008 16:17 GMT      
İlk olarak;

Çizim dosyanızda STYLE (komut kısayolu ST) komutunu kullanarak size özel bir yazı stili oluşturun. Örneğin bu stilin adı: benim-yazılarım olsun, bu stile kullandığınız yazı fontunu tanımlayın. Böylece kimliği istem dışı değiştirilemeyen yazılarınız oluşacaktır.

İkinci iş olarak;

Çizimlerinizi ozalitçiye gönderirken eTansmit (File menüden ulaşabilirsiniz) komutuyla paketleyip yollayın. Böylece çiziminizde kullanılan tüm dış objeler (yazı fontu, ayarlar, materyaller vb...) karşı tarafa gönderilmiş olur. Böylece çizimde bozulma sorununu aşarsınız!

eTansmit hakkında daha fazla detay için aşağıda linkini verdiğim sayfayı inceleyebilirsiniz.

Link1: eTransmit ile dosyaları paketlemek
Link2:

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

carbine

[5] Üsteğmen

Online Durumu

48 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#40093   08.08.2008 13:50 GMT      
Teşekkür ederim admin çok yararlı oldu.

> 1 <