> 1 <
| Yazar | İleti |
|
olubitkabuu |
#38644 07.07.2008 19:19 GMT |
|
Merhaba,
Autocad 2008 kullanıyorum Nerden nasıl değişti bilmiyorum ama bir ayarım değişmiş sanırım ve düzeltemiyorum. Çoklu nesne seçimi yapamıyorum. Yani bir yada birkaç nesneyi seçiyorum, daha sonra başka biryerden başka bir nesneyi de seçmek için tıkladığımda ilk seçtiklerimi bırakıyor ve son tıkladıklarımı seçiyor. Bunun dışında nesneyi sağ tıklayıp properties dediğim zaman nesnenin özellikleri yerine "no selection" yazan bir pencere açılıyor. İlk sorun için, arkadaşımın tavsiyesiyle Tools-Customize-Interface 'den re-store/reset yapmayı denedim ama işe yaramadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim, sınav için proje yetiştirmeye çalışıyorum ve bu olay beni gerçekten yavaşlatıyor. ----- edit: shifte basarak çoklu seçim yapabildiğimi fark ettim. fakat ömrüm bayunca parmağım shift'te gezmek istemiyorum hala --------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
Harbi65
508 ileti |
#38647 07.07.2008 21:54 GMT |
|
Bu kadar destan yazacağına site de arasaydn sorunun bir sürü cevabını bulurdun...!
Şimdi; Caps Look tuşu basılı değilse sen yine bir müddet daha parmağını Shift tuşuna basılı tutarak PICKADD yaz ve Enter yap.. Artık parmağını Shift tuşundan çek... ve 1 değerini yazıp Enterle....
_________________________________________________________________________________________ |
|
|
mustafa_vrc
318 ileti |
#38648 07.07.2008 21:54 GMT |
|
çoklu seçim için PICKADD yaz değeri 1 yap.
Çalışmadan,yorulmadan,öğrenmeden, |
|
|
olubitkabuu |
#38649 07.07.2008 23:31 GMT |
|
Ehehe, teşekkür ederim.
Okulda profesorümüz line'ı @ yaza yaza çizdireceği yere bunları öğretseydi ben ve sınıf arkadaşlarım için daha yararlı olurmuş sanırım :p
|
> 1 <