Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : 107F (1) gurbetci178 (2)

> 1 <

Yazar İleti
107F

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 ileti
Meslek: öğrenci

Arkadaş Listeme Ekle

#36535   08.05.2008 01:57 GMT      
arkadaşlar projem 3 boyutlu faturalı kare başlı civatayı Auto Lisp te çizmek ama beceremiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım varsa ne olur bana yardım etsin..proje teslimine 3 haftam var...şimdiden teşekür ederim....

FERHAT

gurbetci178

[10] Binbaşı

Online Durumu

603 ileti
Meslek: Elektrik teknikeri-Teknik ressam-Autocad Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#36536   08.05.2008 02:12 GMT      
tamam örnek olarak kaynak istene bilir takılınılan yerde yüzlerce defa sorula bilinir ama
3 boyutlu faturalı kare başlı civata proje teslimine 3 haftam var ne kadar etik bilemiyorum çoğu kişide vardır bu veren de olacaktır belki ama 3 hafta da bu çok rahat çizlir

bundan öncede bir eğitim almış olman lazım ki isteniyor böyle armut piş ağzıma düş çok garip geliyor gençler bölümünü sevmiyor derslerinde istekli değil ozman neden okuyor anlayamıyorum bana böyle sipariş proje istemek hiç etik değil diye düşünüyorum

sevgilerimle....

ASKERDE
¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ Kıbrıs Türk Kuvvetleri Komutanlığı¤ۣۜ..¤¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤

Hoşçakal Sevgili Ülkem

gurbetci178

[10] Binbaşı

Online Durumu

603 ileti
Meslek: Elektrik teknikeri-Teknik ressam-Autocad Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#36538   08.05.2008 02:28 GMT      
size inanın bende sizinle öğreniyorum diyen eğtim görevlisini şikayet edin müfreda tı bilmesi ve onları öğretmesi lazım biz şikayet etmiştik önce müdüre sonrada rektöre
siz de bu durum da hayli hayli haklsınız hemde çok haklsınız yapacak bişey yok inşallah bulursun projeni arkadaşım öğretilmediyse nasıl yapacaksın ki geçen vakite yazık

sevgileirmle

Bu mesaj gurbetci178 tarafından düzenlendi (08.05.2008 03:29 GMT, 92 Gün önce)

ASKERDE
¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤ Kıbrıs Türk Kuvvetleri Komutanlığı¤ۣۜ..¤¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤

Hoşçakal Sevgili Ülkem

> 1 <