> 1 <
| Yazar | İleti |
|
107F |
#36535 08.05.2008 01:57 GMT |
|
arkadaşlar projem 3 boyutlu faturalı kare başlı civatayı Auto Lisp te çizmek ama beceremiyorum.bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşım varsa ne olur bana yardım etsin..proje teslimine 3 haftam var...şimdiden teşekür ederim....
FERHAT |
|
|
gurbetci178
645 ileti |
#36536 08.05.2008 02:12 GMT |
|
tamam örnek olarak kaynak istene bilir takılınılan yerde yüzlerce defa sorula bilinir ama
3 boyutlu faturalı kare başlı civata proje teslimine 3 haftam var ne kadar etik bilemiyorum çoğu kişide vardır bu veren de olacaktır belki ama 3 hafta da bu çok rahat çizlir bundan öncede bir eğitim almış olman lazım ki isteniyor böyle armut piş ağzıma düş çok garip geliyor gençler bölümünü sevmiyor derslerinde istekli değil ozman neden okuyor anlayamıyorum bana böyle sipariş proje istemek hiç etik değil diye düşünüyorum sevgilerimle....
sakın CTRL+W yapma |
|
|
gurbetci178
645 ileti |
#36538 08.05.2008 02:28 GMT |
|
size inanın bende sizinle öğreniyorum diyen eğtim görevlisini şikayet edin müfreda tı bilmesi ve onları öğretmesi lazım biz şikayet etmiştik önce müdüre sonrada rektöre
siz de bu durum da hayli hayli haklsınız hemde çok haklsınız yapacak bişey yok inşallah bulursun projeni arkadaşım öğretilmediyse nasıl yapacaksın ki geçen vakite yazık sevgileirmle
sakın CTRL+W yapma |
> 1 <