Anasayfa
Forum
Download
Galeri
SSSorular
Sitede Ara İletişim
Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : AYDINYILDIZ (1) gurbetci178 (1) kübra emanet (2) romantik.prens (5) safakkarman (2)

> 1 <

Yazar İleti
romantik.prens

[2] Asteğmen

Online Durumu

5 ileti
Meslek: textil

Arkadaş Listeme Ekle

#36495   07.05.2008 00:06 GMT      
arkadaşlar ben bu işin c sini bile bilmiyorum ama bende aşırı ilgi uyandırdı örenme şansım varmı sizce benim hiçbir alt yapım yok bu işle ilgili

Bu mesaj ehya tarafından düzenlendi (08.05.2008 08:57 GMT, 9 Gün önce)

gurbetci178

[10] Binbaşı

Online Durumu

592 ileti
Meslek: Elektrik teknikeri-Teknik ressam-Autocad Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#36502   07.05.2008 02:01 GMT      
neden öğrenmeyesin ki bu siteyi 6 ay takip edenler alim oluyor maşallah öğrenirsin inşallah

başarılar

ASKERDE
¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤Kıbrıs Türk Kuvvetleri Komutanlığı¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤¤ۣۜ..¤ ¤ۣۜ..¤

Hoşçakal Sevgili Ülkem

romantik.prens

[2] Asteğmen

Online Durumu

5 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#36529   07.05.2008 23:04 GMT      
çok saol ya duymak istedigimde buydu

kübra emanet

[2] Asteğmen

Online Durumu

2 ileti
Meslek: ambar sorumlusu

Arkadaş Listeme Ekle

#36542   08.05.2008 08:49 GMT      
arkadasım bende bu işin c sini bile bilmiyordum fakat istersen eğer hersey olur fazla değil benım 2 ay oldu autocad öğrenmeye baslayalı şimdi ise eski halimden çok uzaktayım baya yol aldım ve almayada devam ediyorum..bu sitede yardımcı olmak isteyen çok insan var bu siteyi takip et ve içindede istek olsun bu işi tamamdır..kolay gelsinn arkadasım

Bu mesaj ehya tarafından düzenlendi (08.05.2008 08:57 GMT, 9 Gün önce)

No [img] !çizim meraklısı.

safakkarman

[3] Teğmen

Online Durumu

18 ileti
Meslek: teknisyen

Arkadaş Listeme Ekle

#36595   10.05.2008 10:19 GMT      
kesinlik cok zor bir olay değil bu işi ögrenmek ama ögrenecegin seylerin sırasını sasırma

romantik.prens

[2] Asteğmen

Online Durumu

5 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#36613   10.05.2008 23:18 GMT      
teşekkür ederim

AYDINYILDIZ

[2] Asteğmen

Online Durumu

4 ileti
Meslek: Teknik Ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#36616   11.05.2008 11:46 GMT      
safakkarman arkadaşıma katılıyorum programı öğrenmek zor değil dediği gibi sadece sırasını karıştırma..
sadece başında biraz zaman geçirmen lazım... KOLAY GELSİN

romantik.prens

[2] Asteğmen

Online Durumu

5 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#36691   13.05.2008 23:40 GMT      
usta saolasın peki bana sırasını nasıl bula bilecegimide söliye bilirmisin

kübra emanet

[2] Asteğmen

Online Durumu

2 ileti
Meslek: ambar sorumlusu

Arkadaş Listeme Ekle

#36705   14.05.2008 09:58 GMT      
ÖNCE AUTOCADİ AÇINCA KARIŞTIR İÇİNİ NE VAR NE YOK DİE. KOMUTLARI TIKLA KAFANA GÖRE SİNDİR ÖCELİKLE Bİ GÖZÜN ALIŞSIN EKRANA.SONRA SİSTEMLİ Bİ KAYNAKTAN SIRASIYSA ÖĞRENİCEN Bİ YOL GÖSTERİCİ KAYNAĞIN OLMALI..TAKILDIĞIN ÇÖZEMEDİĞİN YERLERDE BU SİTE SANA YARDIMCI OLUR MERAK ETME..
Bİ SİSTEM OTURTMALISIN DEFTER TUT BENCE BEN OLE YAPTIM KAFA KARIŞTIRICI YERLERİ KENDİM ANLICAM SEKİLDE NOT ALDIM Bİ DEFTERE.SEN Bİ BASLADA GERİSİ ÇORAP SÖKÜĞÜ..

No [img] !çizim meraklısı.

safakkarman

[3] Teğmen

Online Durumu

18 ileti
Meslek: teknisyen

Arkadaş Listeme Ekle

#36714   14.05.2008 11:04 GMT      
sırası derken arkadasım herseyı aynı kımse ogrenemez yenı seylerı gorduk cok cazıp geldıgın den herseye saldırırız yapa bılmek ıcın cok acele etmesem kubranın da dedıgı gıbı sındıre sındıre yardımcı kıtaplar var bunun yanında sıtenden sorarak yaralana bılırsın ama en kesını bılen bır kısıden goresel destek alman en faydalısı

romantik.prens

[2] Asteğmen

Online Durumu

5 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#36755   14.05.2008 20:49 GMT      
şuan teknik resime yogunlaşdım onu bitirince gine sizlerden yardım istiyecem sanırım sonrada ders alacam bilen insanlardan görsel olarak hiç tanıdıgım yok yani bi işfalan bulmalıyım sanırım gercekten busitedeki herkes çok degerli ve çok iyi kalpli ve yardım sewer çok teşekkür ederim

> 1 <

Anasayfa | Forumlar | Download | Galeri | Site haritası | Forum Kuralları | SSS | Sitede Ara | Takvim | İstatistikler
İletişim | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam

Copyright © 2004-2008 autocadokulu.com | Akpınar İnternet Hizmetleri
Teşekkürler Seditio Türkiye & neocrome.net | 1881 | Tüm Hakları Saklıdır | images.autocadokulu.com | Sinan | Ödev | Yükle
AutoCAD Dersleri | AutoCAD Ders Notları | AutoCAD Eğitim Notları | AutoCAD 3 Boyut Eğitimi | bulten.autocadokulu.com
eXTReMe Tracker