Anasayfa
Forum
Download
Galeri
SSSorular
Sitede Ara İletişim
Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

4 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : aslanhayri (1) fernendoailton (1) UÇANAT (1) yattara (1)

> 1 <

Yazar İleti
UÇANAT

[36] Özel üye

Online Durumu

9 ileti
Meslek: TEKNİKER

Arkadaş Listeme Ekle

#35254   03.04.2008 14:35 GMT      
arkadaşlar iyi günler ben autocad 2006 da katı modelleme yapmaya çalışıyorum,buna desen vs.gibi malzemeleri eklemek istiyorum ama birtürlü render da materyellere ve render alamaıyorum?yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

yattara

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 ileti
Meslek: öğrenci

Arkadaş Listeme Ekle

#35374   06.04.2008 23:49 GMT      
arkadaşlar katı modelleme için yardımınızı bekliyorum

aslanhayri

[2] Asteğmen

Online Durumu

6 ileti
Meslek: elk.tekns.

Arkadaş Listeme Ekle

#36513   07.05.2008 11:53 GMT      
bende

fernendoailton

[5] Üsteğmen

Online Durumu

28 ileti
Meslek: öğrenci
Arkadaş Listeme Ekle

#36522   07.05.2008 17:46 GMT      
yanılmıorsam burada 2006 render konusuyle ilgili ders notu vardı arastırmanızı tavisye ederim ayrıca katı modelleme içinde sıfırdan ders notları mevcut

düşmanının bilmek istemediğini dostuna söyleme

> 1 <

Anasayfa | Forumlar | Download | Galeri | Site haritası | Forum Kuralları | SSS | Sitede Ara | Takvim | İstatistikler
İletişim | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam

Copyright © 2004-2008 autocadokulu.com | Akpınar İnternet Hizmetleri
Teşekkürler Seditio Türkiye & neocrome.net | 4065 | Tüm Hakları Saklıdır | images.autocadokulu.com | Sinan | Ödev | Yükle
AutoCAD Dersleri | AutoCAD Ders Notları | AutoCAD Eğitim Notları | AutoCAD 3 Boyut Eğitimi | bulten.autocadokulu.com
eXTReMe Tracker