Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : israleyn (1) malcolmxx (1) ordinaryus (1) tombolo (1) ülev (1)

> 1 <
Yazar İleti
israleyn

[3] Kıdemli

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 4 ileti
Meslek: Arkeolog

#35026   28.03.2008 20:47 GMT      
sketchup'a plugin yüklediğim halde üstteki menülerde plugin bölümü çıkmıyor nedeni ne olabilir.şimdiden herkese teşekkürler

ordinaryus

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 2 ileti
Meslek: şehir plancısı

#40924   04.09.2008 15:47 GMT      
Versyon farklılığından dolayı olabilir.
İstersinz 6 versyonunu yükleyin ve plug in yeniden kurun. Sorun kalmaması lazım.

ülev

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1 ileti
Meslek: inşaat teknikeri

#57919   12.06.2010 15:29 GMT      
sketchup'a plugin yükledim xml dosyası almak için ; üst mönüden plugins/kerkythea exporter/export model işlemini yaptım çıkan export options penceresine ok dedim ve masaüstüme kaydetmesi için çıkan pencereden kaydet dediğim anda bi uyarı penceresi geliyor... penceredeki uyarıda şu yazıyor

The file path and/or the file name contains non-latin characters
Please save in a different folder.
I am working on a solution to this issue.

anladığım kadarıyla başka bı dosyaya kaydedin diyor . bende başka bi dosyaya başka bi adla bi kaç kez denedim ama aynı uyarı penceresini sürekli verdi .... skectchup ta cizdiğim projeyi kerkythea programında render almam için xml yapmam gerekiyor. En kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim... teşekkürler...

ülevv

malcolmxx

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 0 ileti
Meslek: grafiker

#62188   22.01.2011 17:42 GMT      
aynı sorun bendede cıkıyor çözümünü bulan oldumu acaba

tombolo

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 0 ileti
Meslek: öğrenci

#66552   16.11.2011 21:15 GMT      
Pluginleri görmek için;
window -> preferences -> extensions ta bulunanları aktif hale getirmelisiniz.
umarım yardımcı olabilmişizdir.

a.D.
mimar

> 1 <
Bilgisayar Ögreniyorum
2012 Web Tasarim Temelleri Corel Draw X5 WPF (Windows Presentation
Foundation) Algoritma (Uygulamali Algoritma Klavuzu) Android (Profesyonel Uygulamalarla Android
Programlama) PARDUS 2011 (DVD Hediyeli)
26.25TL
26.25TL 18.37TL 18.75TL 22.13TL 24.00TL 14.63TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 4129 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 1.013 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 284 - Ortalama SQL zamanı: 0.00357 saniyede oluşturuldu.