Anasayfa
Forum
Download
Galeri
Çok Sorulanlar
Sık Sorulanlar
Sitede Ara İletişim
Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : 05cebrail (3) bektas001 (2) g_orhan (1)

> 1 <

Yazar İleti
05cebrail

[40] Gold üye

Online Durumu

14 ileti
Meslek:
Arkadaş Listeme Ekle

#31984   21.01.2008 16:34 GMT      
işe yeni başladım makine 5 subatta geliyor..turo nest be çizimler olcekler nedir ne degildir..kou ile ilgili yada makineyi bilenlerden yardım bekliyorum simdiden teşekürler

g_orhan

[10] Binbaşı

Online Durumu

432 ileti
Meslek: Yapı ressamı öğretmeni - Tasarımcı - Teknik ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#31994   22.01.2008 08:27 GMT      
makinanın markası ve modeli nedir? ve de muhtemelen autocad kullanmayacaksın.çünkü bu tür makinalarda adamlar kendi çizim programlarını da yapıp satıyorlar.bizde ki cnc intermac ın modeli de Master 33 Plus.yanında da Icam diye bir çizim programı vardı.cnc ler autocade pek uyumlu olmuyor.genelde sorun çıkıyor.
Birde eğer cnc geliyorsa sanada mutlaka eğitim vermek zorundalar...eğitim almadan hiç bişey yapamazsın...

Nekadar Bilirsen Bil.Nekadar Anlatırsan Anlat.Senin Bildiklerin Karşındakinin Seni Anladığı Kadardır. (Hz.Mevlana).

05cebrail

[40] Gold üye

Online Durumu

14 ileti
Meslek:
Arkadaş Listeme Ekle

#32524   02.02.2008 10:28 GMT      
valla cnc ile plazma sac kesim makinası ama %100 uyumluymus autocad programı ile..utunde basca bir cad cam programı da warmış zaten ama autocad kullanılacagını biliyrlar..win08 fuarına getirlecek izmirden makina hpr 260 hyprthem adı..egitim sadece kuracak olanlar buraya gelip anlatıcak.autocad da limiti sacın boy ve eni olarakmı giricez yada mm ölculerin aynısını makina kendi mi aktarıcak sacın üstüne aslında cok soru var taby.sektoru ve makinayı hiç bilmiyorum bildigim autocad cizmek sadece bakalım nolcak :S cevap için teskurler kimse yazmamış valla..

başta ve sonda valla

bektas001

[80] Yetkili

Online Durumu

708 ileti
Meslek: Bilgisayar Destekli Tasarım

Arkadaş Listeme Ekle

#32552   03.02.2008 11:15 GMT      
en kötü ihtimalle autcad de çizim yapıp dxf formatıyla makina ile beraber gelecek yazılımın içine çizimlerinizi alıp oarada part ve nesting işlemlerini yapabilirsiniz. programı öğrenmek çoğu zaman 2 saatinizi geçmez

next faces
Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

05cebrail

[40] Gold üye

Online Durumu

14 ileti
Meslek:
Arkadaş Listeme Ekle

#32555   03.02.2008 14:19 GMT      
bektas hocam sagol moral motvasyon icin insan bilmedigi birseyden korkuyor işte.win 08 fuardan direct 11 subatta gelyor bize makina karsılasacagım sorunları paylaşacagım burada we çözumlerden hem ben hemde butun kullanıcılar yararlanacaktır.destek we iyi niyetiniz için tesekurler

bektas001

[80] Yetkili

Online Durumu

708 ileti
Meslek: Bilgisayar Destekli Tasarım

Arkadaş Listeme Ekle

#32584   04.02.2008 08:19 GMT      
win dediniz aklıma geldi. haftasonu ben de istanbula gelip fuarı gezeceğim. win fuarları TATEF fuarları kadar iyi olmasa da gidilip görülmesi gereken bir fuar.

next faces
Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

> 1 <

Anasayfa | Forumlar | Download | Galeri | Site haritası | Forum Kuralları | SSS | Sitede Ara | Takvim | İstatistikler
İletişim | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam

Copyright © 2004-2008 autocadokulu.com | Akpınar İnternet Hizmetleri
Teşekkürler Seditio Türkiye & neocrome.net | 1192 | Tüm Hakları Saklıdır | images.autocadokulu.com | Sinan | Ödev | Yükle
AutoCAD Dersleri | AutoCAD Ders Notları | AutoCAD Eğitim Notları | AutoCAD 3 Boyut Eğitimi | bulten.autocadokulu.com
eXTReMe Tracker