> 1 <
| Yazar | İleti |
|
arzuuuuum |
#30874 16.12.2007 00:38 GMT |
|
bazılarını bu siteden kopyaladım bazılarınıda kendimde olan linkleri kopyaladım.arayan çabuk ulaşsın diyede böyle bi başlığı uygun gördüm.umarım siteyi araştırmadan kaplama lazım diyen olmaz. siteye kaplama linki vermek isteyenler bu konuya linklerinin verebillirler
Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. kütük kaplaması Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. hasır kaplaması Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. ağaç kaplaması Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. granit kaplama(mermer) Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. duvar kaplamaları(taş) Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. çatı kaplamalar(kiremit) Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. ahşap kaplama parkede var Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. duvar kaplamaları 2- Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. çeşitli kaplamalr var. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. kaplama sitesi Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. kaplama sitesi Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. kaplama siteleri Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. kaplama siteleri Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. gökyüzü kaplamaları Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. dünya kaplamaları Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. deri kaplamalrı Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. ahşap kaplamalr Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. halı kaplamalrı Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. komple ağaç kaplaması
__________________________________________________________________________________ |
|
|
bonesero
4 ileti |
#34293 12.03.2008 21:09 GMT |
|
eline sağlık mahsun
|
|
|
mehmetusta2005
52 ileti |
#34336 13.03.2008 15:17 GMT |
|
ellerine sağlık arkadaşım
|
|
|
Harbi65
487 ileti |
#34337 13.03.2008 16:44 GMT |
|
arkadaşlar siding kaplama lazım. birçok siteyi dolaştım ama bulamadım...
elinde olan ya da adres verebilirseniz memnun olurum..
_________________________________________________________________________________________ |
|
|
LooPuS_t |
#41460 22.09.2008 05:09 GMT |
|
çook saol walla kaplama konusunda buyuk yardımcıı olmussun
ellerine saglık... Siyah saç beyaz kitap, Beyaz saç siyah kitap...
|
|
|
arzuuuuum |
#41468 22.09.2008 11:00 GMT |
Alıntı farklı yaklaşım Alıntı rica ederim 5-6 link hariç hepsi açılıyor açılmayanlar için (uploadlar hariç) sadece adres kısmına enter deyin diğer uzantılarını silin yani açılacaktır. kaplamalara devam
__________________________________________________________________________________ |
|
|
KADİR MİMAR |
#41621 26.09.2008 17:02 GMT |
|
çok güzel kaplamalar var böyle bi şey düşündüğün için teşekkür ederim ama ben 3D MAXA YENİ BAŞLADIM burdaki kaplamaların bir kısmını bilgisayara indirdim ama 3D max da açamadım bu kaplamaları bilgisayardan 3D maxa nasıl aktaracağımı anlatırsan çok memnun olurum arzuuuum
|
|
|
tmm..! |
#41625 27.09.2008 10:21 GMT |
|
çok saol arzum bu konuda sıkınıtı çekiyoduk zamn zamn. artık bakarız burdan
tmm |
|
|
arzuuuuum |
#41627 27.09.2008 12:18 GMT |
|
m / boş slot seç(yuvarlak) / diffuse nin yanındaki kutucuğa tıkla / bitmap ı seç / ok / show map in viewport(mavi kareli kutucuk) tıkla tamamdır. bunu uyguladığınız halde hala olmuyorsa o kaplamanın linkini buraya atabilirmisin yada www.imageshack.us a ekleyip buraya link yap.
rica ederim ahmet
|
|
KADİR MİMAR |
#41634 27.09.2008 16:32 GMT |
|
çok çok saol teşekürler ederim
|
|
|
haytunyan |
#41670 29.09.2008 09:00 GMT |
|
merhaba arkadaşlar..
Benim İsteğim tacikistanda 500 m2 bir depo gibi yeri disco ve bara dönüştürmeyi düşünüyoruz.Bunun için iç dekerasyo malzeme düzeni hakkında bilgi istiyorum..KOMPLEDE OLABİR(IŞIK SES HEPSİ) İLGİLENEN ARKADAŞLARLA MESAJLAŞMAK İSTERİM..ÖZELLİKLE PROJE MALZEME VE IŞIK SES DİZAYNI..ELİNİZDE BÖYLE PROJELER VARSA VEYA UYGULAMAK İSTERSENİZ GÖRÜŞMEK İSTERİM.. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
|