Anasayfa
Forum
Download
Galeri
SSSorular
Sitede Ara İletişim
Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

4 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : aslanhayri (1) bektas001 (1) jasmina (1) roco (1)

> 1 <

Yazar İleti
jasmina

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 ileti
Meslek: muhasebe
Arkadaş Listeme Ekle

#30416   05.12.2007 18:14 GMT      
Autocad ile siding kaplaması çizebilirmiyiz? Mesela çekilmiş bir bina resmi ve üzerine siding kaplama !!!
Sizce bunu autocad ile yapabilirmiyiz. yada tavsiye edeceğiniz kolay bişeyler var mı?

teşekkürler

roco

[5] Üsteğmen

Online Durumu

74 ileti
Meslek: yapı danışmanı,cephe tasarımı

Arkadaş Listeme Ekle

#30456   07.12.2007 10:28 GMT      
autocad ile siding kaplama muhakkak yapılır tabiki ama bunu resim üzerine kaplama olarak düşünüyorsan bu autocad ile olmaz onun için max yada photoshop kullanmak gerekir.

aslanhayri

[2] Asteğmen

Online Durumu

6 ileti
Meslek: elk.tekns.

Arkadaş Listeme Ekle

#36516   07.05.2008 13:22 GMT      
Nailite Envision programını kullan. resim üzerinde direk siding işleyebilirsin.

bektas001

[80] Yetkili

Online Durumu

693 ileti
Meslek: Bilgisayar Destekli Tasarım

Arkadaş Listeme Ekle

#36524   07.05.2008 17:54 GMT      
Nailite Envision bu programı daha önce de duydum. demo sürümü var ise linkini paylaşabilirmisin

next faces

> 1 <

Anasayfa | Forumlar | Download | Galeri | Site haritası | Forum Kuralları | SSS | Sitede Ara | Takvim | İstatistikler
İletişim | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam

Copyright © 2004-2008 autocadokulu.com | Akpınar İnternet Hizmetleri
Teşekkürler Seditio Türkiye & neocrome.net | 1901 | Tüm Hakları Saklıdır | images.autocadokulu.com | Sinan | Ödev | Yükle
AutoCAD Dersleri | AutoCAD Ders Notları | AutoCAD Eğitim Notları | AutoCAD 3 Boyut Eğitimi | bulten.autocadokulu.com
eXTReMe Tracker