Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : asivemavi (2) şeymican07 (1)

> 1 <
Yazar İleti
asivemavi

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 34 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#28701   26.10.2007 15:08 GMT      
sorum bır sayfanız var photoshopla hazırlanmıs. Bır tarafta resim var bır tarafında tablo var bır tarafında yazılar var benım sorum ise resim olan kısmı parlak oluyor bır katalogda gordum nasıl yapılıyor yanı heryer mat gıbı sadece resim parlak bu parlağın adı ne onuda bılmıyor bır cınsı varmı sayfa ama photoshopda hazırlanmıs yoksa matbacımı yapıyor bunu

kolay gelsin

Bu mesaj ehya tarafından düzenlendi (26.10.2007 15:19 GMT, --- önce)

Mutluluk, bir gözyaşı kadar buğulu, bir gülümseme kadar yakındır.

Asi_Mavi

şeymican07

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 38 ileti
Meslek: Cephe Tasarım

#28706   26.10.2007 16:54 GMT      
merhaba...
resmi göremediğimden dolayı tam olarak bilemiyorum fakat bi ara buna benzer bi konuya ders hazırlamıştım bi ara paylaşırım siz bi deneyin isterseniz
parlak kalmasını istediğimiz cismi seçiyoruz herhangi bir seçim aracı ile daha sonra
select-->inverse ye tıklıyoruz.
cisim harci yerler seçilmiş oldu şimdi ise
filter-->blur-->gaussian blur seçiyoruz ne kadar matlaşsın bulansın isterseniz ayarlayıp ok diyorsunuz...
umarım yardımcı olabilmişimdir.

asivemavi

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 34 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#28707   26.10.2007 16:59 GMT      
Alıntı
şeymican07 :
merhaba...
resmi göremediğimden dolayı tam olarak bilemiyorum fakat bi ara buna benzer bi konuya ders hazırlamıştım bi ara paylaşırım siz bi deneyin isterseniz
parlak kalmasını istediğimiz cismi seçiyoruz herhangi bir seçim aracı ile daha sonra
select-->inverse ye tıklıyoruz.
cisim harci yerler seçilmiş oldu şimdi ise
filter-->blur-->gaussian blur seçiyoruz ne kadar matlaşsın bulansın isterseniz ayarlayıp ok diyorsunuz...
umarım yardımcı olabilmişimdir.

tşk ederim ilgilendıgın ıcın saol

Mutluluk, bir gözyaşı kadar buğulu, bir gülümseme kadar yakındır.

Asi_Mavi

> 1 <
30.42TL 33.75TL 24.96TL 27.00TL
33.75TL 32.25TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 4026 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 0.814 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 280 - Ortalama SQL zamanı: 0.00291 saniyede oluşturuldu.