Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : asivemavi (2) şeymican07 (2)

> 1 <
Yazar İleti
asivemavi

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 34 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#28560   24.10.2007 12:12 GMT      

Merhaba,
ben actionsları kullanamıyorum neden acaba ne new actions diyebiliyorum bana actions paketi ve kurulumu hakkında bılgı vermenız mumkunmu ?

kolay gelsin

Mutluluk, bir gözyaşı kadar buğulu, bir gülümseme kadar yakındır.

Asi_Mavi

şeymican07

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 38 ileti
Meslek: Cephe Tasarım

#28592   24.10.2007 18:04 GMT      
merhabalar...
hımm anladım sanırım sorunu şimdi programdaki ayarlarını bozulmuş olabilir.
sorunu aramak yerine benim tavsiyem photoshop'a reset atmaktır.
nasıl mı???
Photoshop’u çalıştırırken ctrl + alt + shift aynı anda basılırsa program başlamadan önce bi kutucuk açılır yes dersiniz we photoshop kendisini resetler sonuç olarak ilk kurulduğu hale geri döner.

bir de ek bilgi wermek istiyorum
Photoshop'ta undo/geri al

Programı kurulumundan hemen sonra ctrl+k (Edit > Preferences> General…)yapıyoruz karşımız çıkan pencerede aşağıda işaretli kısma 1’den 1000 kadar istediğimiz rakam değerini gireriz yani en son uyguladığınız komuttan 1000 adım öncesine gidip bir komutunuzu geri alma şansınız vardır
umarım işinize yarar

asivemavi

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 34 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#28601   25.10.2007 08:45 GMT      
merhaba
teşekkür ederim yardımlarından dolayı peki bu actionsları nasıl yukleyeceğim kolay gelsin

Mutluluk, bir gözyaşı kadar buğulu, bir gülümseme kadar yakındır.

Asi_Mavi

şeymican07

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 38 ileti
Meslek: Cephe Tasarım

#28679   26.10.2007 08:24 GMT      
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Photoshop Actions eğer yoksa ne yapılabilir reset atmaktan başka bilemiyorum. Fakat yeni actionsları buraya yükledikten sonra kullanabilirsiniz

> 1 <
30.42TL 33.75TL 24.96TL 27.00TL
33.75TL 32.25TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 4005 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 5.36 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 281 - Ortalama SQL zamanı: 0.01908 saniyede oluşturuldu.