Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?
Önemli! Değerli üyelerimiz; daha önce duyurulduğu üzere 01.01.2012 'de Özel Mesajlar bölümündeki tüm mesajlar silinmiştir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

1 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : altınay (1)

> 1 <
Yazar İleti
altınay

[70] Editör

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 164 ileti
Meslek: Cad/Cam - CNC

#27746   08.10.2007 01:48 GMT      
bazı cnc tuşları ve anlamları:

ZERO RETURN:
Bu komutta tezgah evine home bölgesine yollanır. Start düğmesine basıldığında x.y.z aynı anda evine gider.
RAPİD:
Bu modda tezgah hızlı hareket eder. Bu modda tezgahı evine gönderilme yapılması sakıncalıdır. Bu komutu kullanılırken RAPİD OVEERİDE anahtarı low durumuna alınması olası çarpma risklerini minimuma indirir.
JOG:
Bu modda tezgah JOG butonları vasıtasıyla seçilen doğrultuda sabit hızla hareket eder.
HANDLE:
Bu modda tezgah tambur vasıtası ile elle hareket ettirilir.
MDI:
Yarı otomatik dediğimiz bu mod klavye yardımıyla girdiğimiz kodları işletir.

> 1 <

narpazar.com/kitap; ister kapıda öde, ister kredi kartıyla...

Bilgisayar Öğreniyorum
2012 Web Tasarım Temelleri Corel Draw X5 WPF (Windows Presentation
Foundation) Algoritma (Uygulamalı Algoritma Klavuzu) Android (Profesyonel Uygulamalarla Android
Programlama) PARDUS 2011 (DVD Hediyeli)
indirimli 26.25TL
indirimli 26.25TL indirimli 18.37TL indirimli 18.75TL indirimli 22.13TL indirimli 24.00TL indirimli 14.63TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 569 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | Ödev deposu | FAQ | mentalaritmetikistanbul.com SQL toplam zamanı: 0.72 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 295 - Ortalama SQL zamanı: 0.00244 saniyede oluşturuldu.