> 1 <
| Yazar | İleti |
|
renderx [5] Müdavim
konu,
6 ileti |
#25416 08.08.2007 23:05 GMT |
|
arkadaslar niye bu bolume ilgi az oluyor archicad ile ilgili bilgi dokuman video vb.gibi kaynaklari olanlar lutfen paylaslim ...
... |
|
|
dukegg [2] Acemi
konu,
1 ileti |
#39558 28.07.2008 09:58 GMT |
|
arkadaslar ben ben temel tasarom programlarına yeni baslıyorum archicadi hic bi yerden bulamadım bana yardımcı olabilirseniz sewinirim...
|
|
|
paloma [3] Kıdemli
konu,
5 ileti |
#39572 28.07.2008 13:58 GMT |
|
ben de archicad notları var isterseniz gönderebilirim size.
ama siteye nasıl ekleniyo bilmiyorum.
|
|
|
usta38
konu,
11 ileti |
#44138 04.12.2008 16:31 GMT |
|
evet arkadaşlar lütfen elinde dökümanı olanlar paylaşsın....Ben de öğrenmek istiyorum.
|
|
|
matrix9856 [5] Müdavim
konu,
16 ileti |
#44141 04.12.2008 16:41 GMT |
|
ArchiCAD ile İlgili Linkler
GRAPHISOFT ArchiCAD Üreticisi ARTLANTIS Artlantis Render programına yönelik CIGRAPH ArchiCAD ile ilgili İtalyan Add-On Üreticisi LIGHTWORKS Lightworks Render ile ilgili malzemeler ve dokular ARCHIRADAR Kapsamlı Archicad sitesi ARCHIZM Kapsamlı Türkçe Archicad sitesi ARCHI-TALK Archicad forum (graphisoft-İngilizce) YAHOO GRUP Archicad forum (Yahoo-Türkçe) EKRAN KARTI Ekran kartı uyumluluğu veri tabanı GDL-ALLIANCE GDL obje üretimi GDL-TECHNOLOGY GDL obje üretimi GDL TRANSFER GDL obje formatı tranferi GDL Obje Siteleri GDLCENTRAL Üretici firmaların objeleri ve çeşitli objeler ARCHIBASE Çok çeşitli objeler - Mutlaka İnceleyin.. ARCHIFACADO Çok çeşitli objeler - Mutlaka İnceleyin.. GDL-CENTRUM Çeşitli objeler ARCHIRADAR 2D, 3D ve doku örnekleri ARCHI-MEDIA 2D, 3D ve doku örnekleri ARCHIBASE-NUROD Çeşitli objeler WINHARD Masa, sandalye, Ikea objeleri LAMMHULTS Masa, sandalye, sofa vb.. objeler WILKHAHN Mobilya üreticisi EINFACH3 Havaalanı, havuz, 2D duvar kağıtları vb.. objeler VIS-ART Wilkhahn ve çeşitli markaların objeleri FAVIER 2D ve 3D objeler EUROBİB Kütüphane ve mobilya üreticisi HAG Ofis koltuğu üreticisi WIESNER-HAGER Mobilya üreticisi (Avusturya) ISKU Mobilya üreticisi FINSTONE Taş ve çevre düzenlemesi (Finlandiya) DIMENSIONS Çeşitli objeler OBJECT SHOP Yeni bir obje sitesi OBJECTS-ONLINE Çeşitli objeler (Paralı) ALFAVILLE Çeşitli 3D Araçlar-araba,motorsiklet,uçak,bot (Paralı) B-PRIZMA Çeşitli objeler (Paralı) umarım yardımcı olmuşumdur
ÇİÇERO |
|
|
arcdaisy [2] Acemi
konu,
4 ileti |
#49103 21.05.2009 01:57 GMT |
|
bende de Türkçe eğitim döküömanı var ama nasıl eklerim siteye bilimiyorum.
İletişime geçerseniz gönderebilriim.
|
|
|
ozgegoksun [2] Acemi
konu,
0 ileti |
#58930 07.08.2010 23:49 GMT |
|
archicad notları olan varsa ozgegoksun@gmail.com iletebilirmisiniz, tşkler
|
|
|
aayşe [2] Acemi
konu,
0 ileti |
#59027 12.08.2010 12:00 GMT |
|
arkadaşlar archicad notlarına ihtiyacım var elinde not veya link olan varsa paylaşabilir mi.
|
> 1 <