> 1 <
| Yazar | İleti |
|
metecellvi
[2] Asteğmen |
#24748 25.07.2007 11:15 GMT |
|
trial versiyonda kaplama yapmak istiyorum fakat assign material to selection butonu pasif olduğu için yapamıyorum bunun nedeni trial versiyon olmasımı yoksa benim beceriksizliğimmidir cevaplarınız için teşekkürler
|
|
|
arzuuuuum
[10] Binbaşı |
#24749 25.07.2007 11:30 GMT |
|
kaplama yapacağınız nesnenin seçili olduğundan eminmisiniz.
__________________________________________________________________________________ |
|
|
ahmetonder0203
[5] Üsteğmen |
#24756 25.07.2007 12:48 GMT |
|
Boş bir sahneye bir kutu çiz Sonra m harfine bas material slotları ekrana gelecek slotun bir tanesini mouse la tut ve kutunun üstüne doğru sürükle eğer kutu gri renge dönüşmüşs eo zaman trial olması ile ilgili bi sorun yok demektir. Mesaj büyük harfle yazıldığından değiştirilmiştir...
|
|
|
metecellvi
[2] Asteğmen |
#24910 28.07.2007 13:07 GMT |
|
malzeme atama konusundaki sorun benim beceriksizliğimdenmiş artık malzeme atıyabiliyorum fakat oluşturduğum bir duvara tuğla görüntüsü vermek istiyorum bunu mevcut metarial editördeki malzemelerle yapabilirmiyim yoksa metarial editöre bu malzemeyi eklemem mi lazım eklemem gerekirse bunu nasıl yapabilirim çokmu soru soruyorum biliyorum ama sanırım sizde bunlara cevap vermekten yorulmamışsınızdır umarım
|
|
|
eftandise
[5] Üsteğmen |
#29265 09.11.2007 10:50 GMT |
|
arkadaşım bu soruyu bende merak ediyorum.. umarım bir izah eden olur
|
|
|
arzuuuuum
[10] Binbaşı |
#29268 09.11.2007 10:57 GMT |
Alıntı öncelikle bi tane tuğla kaplaması mevcut olması lazım yoksa bile barışın duvar kaplaması olarak verdiği linkten indirebilirsin.maxta m ye bas. ordanda diffuse kanalına tıkla bitmapı seç ordanda indirdiğin kaplamaldan bi tanesini seç nesnen seçili moddayken assign material to selectiona ve show map in vievporta tıkla resim nesne üzerine yerleşecektir.tabi düzgün olarak yerleşmez bunuda modifyden uvw maptan ayarlayabilirsin.
__________________________________________________________________________________ |
> 1 <