Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

4 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : ahmetonder0203 (1) arzuuuuum (2) eftandise (1) metecellvi (2)

> 1 <

Yazar İleti
metecellvi

[2] Asteğmen

Online Durumu

8 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#24748   25.07.2007 11:15 GMT      
trial versiyonda kaplama yapmak istiyorum fakat assign material to selection butonu pasif olduğu için yapamıyorum bunun nedeni trial versiyon olmasımı yoksa benim beceriksizliğimmidir cevaplarınız için teşekkürler

arzuuuuum

[10] Binbaşı

Online Durumu

880 ileti
Meslek: ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#24749   25.07.2007 11:30 GMT      
kaplama yapacağınız nesnenin seçili olduğundan eminmisiniz.

__________________________________________________________________________________

****************************TEK TÜRKİYE**TEK TÜRKİYE *******************************

ahmetonder0203

[5] Üsteğmen

Online Durumu

87 ileti
Meslek: inşaat müh
Arkadaş Listeme Ekle

#24756   25.07.2007 12:48 GMT      
Boş bir sahneye bir kutu çiz
Sonra m harfine bas material slotları ekrana gelecek slotun bir tanesini mouse la tut ve kutunun üstüne doğru sürükle eğer kutu gri renge dönüşmüşs eo zaman trial olması ile ilgili bi sorun yok demektir.

Mesaj büyük harfle yazıldığından değiştirilmiştir...

Bu mesaj ehya tarafından düzenlendi (25.07.2007 13:03 GMT, 392 Gün önce)

metecellvi

[2] Asteğmen

Online Durumu

8 ileti

Arkadaş Listeme Ekle

#24910   28.07.2007 13:07 GMT      
malzeme atama konusundaki sorun benim beceriksizliğimdenmiş artık malzeme atıyabiliyorum fakat oluşturduğum bir duvara tuğla görüntüsü vermek istiyorum bunu mevcut metarial editördeki malzemelerle yapabilirmiyim yoksa metarial editöre bu malzemeyi eklemem mi lazım eklemem gerekirse bunu nasıl yapabilirim çokmu soru soruyorum biliyorum ama sanırım sizde bunlara cevap vermekten yorulmamışsınızdır umarım

eftandise

[5] Üsteğmen

Online Durumu

40 ileti
Meslek: projeci

Arkadaş Listeme Ekle

#29265   09.11.2007 10:50 GMT      
arkadaşım bu soruyu bende merak ediyorum..
umarım bir izah eden olur

arzuuuuum

[10] Binbaşı

Online Durumu

880 ileti
Meslek: ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#29268   09.11.2007 10:57 GMT      
Alıntı
metecellvi :
malzeme atama konusundaki sorun benim beceriksizliğimdenmiş artık malzeme atıyabiliyorum fakat oluşturduğum bir duvara tuğla görüntüsü vermek istiyorum bunu mevcut metarial editördeki malzemelerle yapabilirmiyim yoksa metarial editöre bu malzemeyi eklemem mi lazım eklemem gerekirse bunu nasıl yapabilirim çokmu soru soruyorum biliyorum ama sanırım sizde bunlara cevap vermekten yorulmamışsınızdır umarım

öncelikle bi tane tuğla kaplaması mevcut olması lazım yoksa bile barışın duvar kaplaması olarak verdiği linkten indirebilirsin.maxta m ye bas. ordanda diffuse kanalına tıkla bitmapı seç ordanda indirdiğin kaplamaldan bi tanesini seç nesnen seçili moddayken assign material to selectiona ve show map in vievporta tıkla resim nesne üzerine yerleşecektir.tabi düzgün olarak yerleşmez bunuda modifyden uvw maptan ayarlayabilirsin.

__________________________________________________________________________________

****************************TEK TÜRKİYE**TEK TÜRKİYE *******************************

> 1 <