Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

4 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : ehya (1) ferhatgedik (1) memocad (1) mesut_06 (1)

> 1 <

Yazar İleti
ferhatgedik

[5] Üsteğmen

Online Durumu

75 ileti
Meslek: öğretmen
Arkadaş Listeme Ekle

#24092   09.07.2007 15:15 GMT      
slm arkadaşlar,ben yalovadan ferhat.3ds max için kaplama istiyorum,autocad 2007 mimarisini yaptığım çizimi 3dsmaxde yapabildiğim kadarıyla kaplama yapıcam lütfen bana kaplama örnekleri gönderin..gzl bir şekil yaptım süslemem gerek..şimdiden tşk.

insan herşeyi gizleyebilir ama sevgisini asla..!

memocad

[1] Yeni üye

Online Durumu

230 ileti
Meslek: Makina Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#24093   09.07.2007 15:24 GMT      
kaplama malzemeleri içinde mevcut zaten istediğin resmide kaplama malzemesi olarak kullanabilirsin
ayrıca zaten program içinde özel ayarlar ile renklere effect verebilirlirsin bende pek 3Dmax bilmiyorum ama metterial kısmı sana yeterli olacaktır formlarda sadece şunlar dikkatimi çekti mimari çizimlerin renderinde mental ray kullanıyorlar buda program içinde mevcut formlar kısmından 3Dmax örnek çizimlerinden faydalan bence orada çok güzel çalışmalar var...

mesut_06

[2] Asteğmen

Online Durumu

1 ileti
Meslek: PROJE TEKNİKERİ
Arkadaş Listeme Ekle

#33159   15.02.2008 14:24 GMT      
slm arkadaşlar 3dsmax ı yeni ögreniyorum.vray render motorunu nerden bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

ehya

[70] Editör

Online Durumu

1974 ileti
Meslek: Teknik Ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#33164   15.02.2008 15:43 GMT      
Vray'in resmi sitesini inceleyebilirsin.

Vray için tıklayın...

> 1 <