Biz kimiz?
AKPINAR Eğitim Merkezi olarak biz; uzman kadromuzla, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermeden minimum fiyatlarla hizmet veren bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en iyi şekilde düzenlenmiştir. 4 ve 6 kişilik dersliklerde her öğrenciyle birebir ilgileniriz. Konular plazmada anlatılır ve öğrenciler büyük ekranlı, güçlü bilgisayarlarda uygulamalı olarak tekrar ederler.
İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden, giderleri minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Merkezi - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu
akpinaregitim.com & kursumuz.com

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (2) alidasdemir (1) Harbi65 (1) memocad (1) y-eski (1)

> 1 <
Yazar İleti
admin

[99] Yönetici

Online Durumu

162 konu, 620 ileti
Forum puanı: 15
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#24061   08.07.2007 12:51 GMT      
Blender Edinmek ve Kurmak

Blender edinmek için öncelikle

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

adresinden “Download” ardından “Blender” linklerinden kullandıgımız platforma uygun olanını indiriyoruz. Eğer bir Windows işletim sistemine sahipseniz Windows Installer versiyonunu indiriniz. Windows kurulumu oldukça basit. Artık Blender’ı gönül rahatlığı ile başlatabiliriz.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

y-eski

[10] Binbaşı

Online Durumu

9 konu, 251 ileti
Forum puanı: 0
Meslek: Makine teknikeri
Arkadaş Listeme Ekle

#24065   08.07.2007 16:12 GMT      
Slm.Sayın yöneticimiz verdiğiniz bilgiler ve tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.Kolay gelsin.

Yüz bin kere tövbe etsen, yinede sözünden dönsen gel, Ne olursan ol yine gel. (Hz. Mevlana)

admin

[99] Yönetici

Online Durumu

162 konu, 620 ileti
Forum puanı: 15
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#24067   08.07.2007 16:23 GMT      
Rica ederim, yakında sitemizde blender çalışmaları ve çeşitli anlatım dökümanları da bulabileceksiniz. autocadokulu.com ekibi olarak bu konunun daha fazla ön plana çıkmasını sağlamak için çalışıyoruz.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

Harbi65

[10] Binbaşı

Online Durumu

71 konu, 721 ileti
Forum puanı: 21
Meslek: İnş. Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#24073   08.07.2007 18:44 GMT      
paylaşımın için teşekkürler admin.
prğramı indirdim. güzel bi proğrama benziyor... Autocad kadar işe yarar herhalde
kullanmasını bilmeyince sadece baktık. bi işe yaraması için nasıl kullancağımızıda öğretirsin inşallah..?

_________________________________________________________________________________________

memocad

kursumuz.com

[1] Yeni üye

Online Durumu

10 konu, 230 ileti
Meslek: Makina Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#24076   08.07.2007 22:01 GMT      
paylaşım için çok tşk. sn admin
inş. blender gibi Inventör 10.0 da bunların arasına girer...

alidasdemir

kursumuz.com

[3] Teğmen

Online Durumu

1 konu, 17 ileti
Meslek: öğrenci

Arkadaş Listeme Ekle

#28356   21.10.2007 16:09 GMT      
Paylasımınız İçin Tesekkürler...Umarım İlgi görür. En azından ben kendi çapımda uğrasacağım...

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2010 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 816 | Resimler | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş | Ödev deposu | FAQ
tag: autocad, autocad egitimi, autocad dersi, autocad kursu, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, vray egitimi, v-ray kursu, dwg, cizim, autolisp, indirimli alışveriş