Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (2) alidasdemir (1) Harbi65 (1) memocad (1) y-eski (1)

> 1 <

Yazar İleti
admin

[99] Yönetici

Online Durumu

358 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#24061   08.07.2007 12:51 GMT      
Blender Edinmek ve Kurmak

Blender edinmek için öncelikle

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

adresinden “Download” ardından “Blender” linklerinden kullandıgımız platforma uygun olanını indiriyoruz. Eğer bir Windows işletim sistemine sahipseniz Windows Installer versiyonunu indiriniz. Windows kurulumu oldukça basit. Artık Blender’ı gönül rahatlığı ile başlatabiliriz.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

y-eski

[10] Binbaşı

Online Durumu

241 ileti
Meslek: Makine teknikeri
Arkadaş Listeme Ekle

#24065   08.07.2007 16:12 GMT      
Slm.Sayın yöneticimiz verdiğiniz bilgiler ve tüm paylaşımlarınız için teşekkürler.Kolay gelsin.

Yüz bin kere tövbe etsen, yinede sözünden dönsen gel, Ne olursan ol yine gel. (Hz. Mevlana)

admin

[99] Yönetici

Online Durumu

358 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#24067   08.07.2007 16:23 GMT      
Rica ederim, yakında sitemizde blender çalışmaları ve çeşitli anlatım dökümanları da bulabileceksiniz. autocadokulu.com ekibi olarak bu konunun daha fazla ön plana çıkmasını sağlamak için çalışıyoruz.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

Harbi65

[10] Binbaşı

Online Durumu

464 ileti
Meslek: İnş. Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#24073   08.07.2007 18:44 GMT      
paylaşımın için teşekkürler admin.
prğramı indirdim. güzel bi proğrama benziyor... Autocad kadar işe yarar herhalde
kullanmasını bilmeyince sadece baktık. bi işe yaraması için nasıl kullancağımızıda öğretirsin inşallah..?

_________________________________________________________________________________________

memocad

[1] Yeni üye

Online Durumu

231 ileti
Meslek: Makina Teknikeri

Arkadaş Listeme Ekle

#24076   08.07.2007 22:01 GMT      
paylaşım için çok tşk. sn admin
inş. blender gibi Inventör 10.0 da bunların arasına girer...

alidasdemir

[3] Teğmen

Online Durumu

17 ileti
Meslek: öğrenci

Arkadaş Listeme Ekle

#28356   21.10.2007 16:09 GMT      
Paylasımınız İçin Tesekkürler...Umarım İlgi görür. En azından ben kendi çapımda uğrasacağım...

> 1 <