Biz kimiz?
AKPINAR Eğitim Merkezi olarak biz; uzman kadromuzla, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermeden minimum fiyatlarla hizmet veren bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en iyi şekilde düzenlenmiştir. 4 ve 6 kişilik dersliklerde her öğrenciyle birebir ilgileniriz. Konular plazmada anlatılır ve öğrenciler büyük ekranlı, güçlü bilgisayarlarda uygulamalı olarak tekrar ederler.
İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden, giderleri minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Merkezi - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu
akpinaregitim.com & kursumuz.com

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

1 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1)

> 1 <
Yazar İleti
admin

[99] Yönetici

Online Durumu

162 konu, 620 ileti
Forum puanı: 15
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#24060   08.07.2007 12:47 GMT      
Blender Hakkında

Blender bir çok bilgisayar mimarisinde çalışabilen ve kendine has bir kullanıcı arabirimine sahip bir yazılımdır.

Çalışabildigi ortamlar ise şunlar:

• Windows (95,98,ME,2000,XP)
• Mac OS X
• Linux (i386 ve PPC)
• FreeBSD 4.2
• Irix 6.5
• Solaris 6.8.
Hatta eski bir sürümü Compaq Ipaq üzerinde bile çalısabiliyor.

Blender’ın en çok tartışılan kısmı olan grafik arabirimi OpenGL kullanıyor ve ilk kez karşılaşan bir kisiyi sudan çıkmıs balığa benzetebiliyor. Ancak alışıldıktan sonra geriye dönüşü olmayan bir yol bu arabirim. Şu an bu arabirimin ghost isimli bir kütüphane olarak ayırılma projesi bulunuyor.

Blender’ın en dikkat çekici özelliği ise içinde bir oyun motoru bulunması. Bu oyun motoru ile yazılmıs oyunları Blender içinde, web tarayıcısı üzerinde veya işletim sisteminde kendi basına çalıstırabiliyorsunuz. Ancak bu özellik biraz geri kalmıs durumda ve gelistirilme çabaları yeni yeni hız kazandı.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2010 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 816 | Resimler | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş | Ödev deposu | FAQ
tag: autocad, autocad egitimi, autocad dersi, autocad kursu, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, vray egitimi, v-ray kursu, dwg, cizim, autolisp, indirimli alışveriş