Biz kimiz?
Elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanarak, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermemek için direnen bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en üst düzeyde tutulmakta. 4 ve 6 kişilik dersliklerde plazmada anlatılan konuları 19" LCD ekranlı, 512mb harici ekran kartlı ve 2gb ram li bilgisayarlarda uygulayarak öğretiriz. İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden giderlerimizi minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Hizmetleri - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

1 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1)

> 1 <
Yazar İleti
admin

[99] Yönetici

Online Durumu

489 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#24059   08.07.2007 12:44 GMT      
Blender Hikayesi

Blender 1988 'de Hollandalı NeoGeo isimli animasyon stüdyosunun şirket içi yazılımı olarak, kendi kadrosuyla yazılım geliştirip kendi üretim araçlarına sahip olmayı hedeflemesiyle başlamıştır. Daha sonra NeoGeo’nun kapanması ile birlikte Ton Roosendaal “Not a Number” isimli bir firma kurarak Blender’ı gelistirmeye ve satmaya baslar, NaN Blender’ı biri ücretsiz biri ücretli olan 2 versiyon olarak piyasaya sürdü. Kısa sürede inanılması güç bir basarıya imza atan NaN, kendisini aşan bir hızla büyümeye başladı ve kontrolsüz büyüme sonucu battı.

Ton Roosendaal, Blender gibi yetenekli bir yazılımın çaresizce yokolmasını istemedigi için NaN’ın ortakları ile bir anlasmaya vararak, Blender’ı açık kaynak dünyasına katmaya karar verdi. Bunun için Blender derneği – Blender Foundation’ı kurdu. Ancak burada küçük bir sorun meydana çıktı. Blender’ın tüm haklarına sahip olabilmek için NaN’ın ortaklarına 100.000€ verilmesi gerekiyordu. Burada Özgür Yazılım severler devreye girdi, Özgür Blender Kampanyası ile çok kısa bir sürede (yaklasık 7 hafta) da bu para toplandı. 13 Kasım 2002 de Blender özgürlüğüne kavuştu.

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

> 1 <

Reklam

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2009 Akpınar İnternet Hizmetleri | Tüm Hakları Saklıdır | neocrome.net | 390 | Resimler | Sinan | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş