Biz kimiz?
AKPINAR Eğitim Merkezi olarak biz; uzman kadromuzla, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermeden minimum fiyatlarla hizmet veren bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en iyi şekilde düzenlenmiştir. 4 ve 6 kişilik dersliklerde her öğrenciyle birebir ilgileniriz. Konular plazmada anlatılır ve öğrenciler büyük ekranlı, güçlü bilgisayarlarda uygulamalı olarak tekrar ederler.
İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden, giderleri minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Merkezi - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu
akpinaregitim.com & kursumuz.com

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

1 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : caneravci (1)

> 1 <
Yazar İleti
caneravci

kursumuz.com

[20] Kurumsal üye

Online Durumu

2 konu, 3 ileti
Forum puanı: 0
Meslek: inşaat müh.
Arkadaş Listeme Ekle

#23150   22.06.2007 10:42 GMT      
Z- DİZAYN MÜHENDİSLİK

Tercihen çelik konstrüksiyon ve/veya betonarme konusunda deneyimi olan,

İyi derecede AUTOCAD kullanabilen,

İstanbul-Avrupa yakasında ikamet eden

TEKNİK RESSAMLAR arıyoruz.

“Sürekli Mesleki Gelişim”i hedef edinmiş takım arkadaşlarını aramızda görmeyi bekliyoruz.

Bu ilana başvuru süresi dolmuştur!

Bu mesaj admin tarafından düzenlendi (01.06.2009 17:45 GMT, 458 Gün önce)

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2010 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 825 | Resimler | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş | Ödev deposu | FAQ
tag: autocad, autocad egitimi, autocad dersi, autocad kursu, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, vray egitimi, v-ray kursu, dwg, cizim, autolisp, indirimli alışveriş