Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

4 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : MAKİNİST (1) mekatro_nik (1) sahinboylu (1) vertigo (1)

> 1 <
Yazar İleti
vertigo

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 5 ileti
Meslek: öğrenci

#13394   08.01.2007 16:27 GMT      
arkadaşlar inventor programı hakkında yardımınızı istiyorum..

sorun şöyle; program çizdiğim parçalar ı kaydederken parçaları kütüphane dosyası olarak kaydetmemi istiyor.. hayır diyorum ama alternatif bi çözüm sunmuyor.. evet diyince kayıt oluyor... fakat evet diyince de kayıt olan parçalar tekrar açıldığında üzerinde değişiklik yapılamıyor ( çünkü kütüphane dosyası olarak kaydetmiş)..

tahminimce farkında olmadan bi ayarını değiştirdim.. ama bunun neresi olduğunu bilmioyrum..

yardımcı olursanız sevinirim...

sahinboylu

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1 ileti
Meslek: Teknik Ressam/Makine Teknikeri

#30622   11.12.2007 11:06 GMT      
Arkadaşlar mrb. bnde inventör 2008/11 var gayet de güsel bi proğram fakat bn bunda koni açınımı yapamıyorum ne denediysem olmuyor. bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş var ondan rica ediyorum
İyi çalışmalar

s

mekatro_nik

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 2 ileti
Meslek: mekatronik

#33864   02.03.2008 21:02 GMT      
Alıntı
sahinboylu :
Arkadaşlar mrb. bnde inventör 2008/11 var gayet de güsel bi proğram fakat bn bunda koni açınımı yapamıyorum ne denediysem olmuyor. bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş var ondan rica ediyorum
İyi çalışmalar

ilk çalışmalarım zamanında internette araştırıp bulmuştum. inventor'den vazgeçme. hakikaten güzel bir proğram...
şimdiye kadar bulamadıysan buraya yaz, araştıralım...

MAKİNİST

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 4 ileti
Meslek: makine teknisyeni

#41506   23.09.2008 04:07 GMT      
arkadaşlar inventör 11 kullanışlı değil 9u kullanmanızı tasfiye ederim gerçekten süper bi program hatırlıyorum üniversitede sınavlarım berbattı finalde 88 almam gerekiyodu o zamanlarda yeni yeni ısınmaya başlamıştım inventöre bi kaç akşam üzerine girdim programın alt üst ettim ve sınavdanda 100 alarak geçtim boll şans

> 1 <
9.95TL
41.60TL 40.50TL 14.90TL 26.52TL 26.52TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 3733 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 2.01 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 283 - Ortalama SQL zamanı: 0.0071 saniyede oluşturuldu.