> 1 <
| Yazar | İleti |
|
vertigo [2] Acemi
konu,
5 ileti |
#13394 08.01.2007 16:27 GMT |
|
arkadaşlar inventor programı hakkında yardımınızı istiyorum..
sorun şöyle; program çizdiğim parçalar ı kaydederken parçaları kütüphane dosyası olarak kaydetmemi istiyor.. hayır diyorum ama alternatif bi çözüm sunmuyor.. evet diyince kayıt oluyor... fakat evet diyince de kayıt olan parçalar tekrar açıldığında üzerinde değişiklik yapılamıyor ( çünkü kütüphane dosyası olarak kaydetmiş).. tahminimce farkında olmadan bi ayarını değiştirdim.. ama bunun neresi olduğunu bilmioyrum.. yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
|
sahinboylu [2] Acemi
konu,
1 ileti |
#30622 11.12.2007 11:06 GMT |
|
Arkadaşlar mrb. bnde inventör 2008/11 var gayet de güsel bi proğram fakat bn bunda koni açınımı yapamıyorum ne denediysem olmuyor. bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş var ondan rica ediyorum
İyi çalışmalar
s |
|
|
mekatro_nik [2] Acemi
konu,
2 ileti |
#33864 02.03.2008 21:02 GMT |
Alıntı ilk çalışmalarım zamanında internette araştırıp bulmuştum. inventor'den vazgeçme. hakikaten güzel bir proğram... şimdiye kadar bulamadıysan buraya yaz, araştıralım...
|
|
|
MAKİNİST [2] Acemi
konu,
4 ileti |
#41506 23.09.2008 04:07 GMT |
|
arkadaşlar inventör 11 kullanışlı değil 9u kullanmanızı tasfiye ederim gerçekten süper bi program hatırlıyorum üniversitede sınavlarım berbattı finalde 88 almam gerekiyodu o zamanlarda yeni yeni ısınmaya başlamıştım inventöre bi kaç akşam üzerine girdim programın alt üst ettim ve sınavdanda 100 alarak geçtim boll şans
|
> 1 <