Anasayfa
Forum
Download
Galeri
Çok Sorulanlar
Sık Sorulanlar
Sitede Ara İletişim
Kullanıcı Adı : Şifre : Beni Hatırla ?  Ücretsiz Üyelik  |  Şifremi unuttum?  |  Arkadaşa tavsiye Tavsiye et
Forumda laubali konuşmalar ve teknik bilgi içermeyen yorumlar yasaklanmıştır. Yorumlarını, cevaplarını düzgün ve düzeyli bir Türkçe ile yapmayan üyeler siteden uzaklaştırılacak, gönderdiği iletiler silinecektir.
Forum için önerilen resim genişliği: 560 pikseldir.

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

5 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1) bektas001 (1) mehmetakca (1) sgoncu (1) umkarum (1)

> 1 <

Yazar İleti
umkarum

[2] Asteğmen

Online Durumu

8 ileti
Meslek: teknik ressam
Arkadaş Listeme Ekle

#12976   26.12.2006 14:26 GMT      
Geçen soruma tam bir yanıt alamadım anlatamadım herhalde ama yine çözdüm. Zannedersem autocad programının dışında gelişen internet explorla alakalı bir sorunmuş. gülşen ve esra arkadaşlarıma yardımları için teşekkür ederim. yine bir sorun var bu sefer bu autocad sayfası açılınca sayfanın üstünde olan standart toolbar, object properties, object snap, gibi üstünde icon bulunan menüler kaybettip yerini bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim teşekürler.

mehmetakca

[60] Asistan

Online Durumu

477 ileti
Meslek: Tasarımcı
Arkadaş Listeme Ekle

#12979   26.12.2006 16:07 GMT      
o menüleri geri çağırman için autocad i açınca menülerin bulunduğu boş herhangi bir yerde sağ tık yaparak gelen menüden en baştaki "acad" e tıklayarak açılan menüde bulabilirsin, istediğin komutları ordan tıklayarak ekrana çağırabilirsin...

bektas001

[80] Yetkili

Online Durumu

708 ileti
Meslek: Bilgisayar Destekli Tasarım

Arkadaş Listeme Ekle

#12989   26.12.2006 17:56 GMT      
menuload komutu ile acad.mnu dosyasını seçersen standart ikonları yeniden yükleyebilirsin

next faces
Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

sgoncu

[2] Asteğmen

Online Durumu

5 ileti
Meslek: Akademisyen
Arkadaş Listeme Ekle

#13856   19.01.2007 09:06 GMT      
Ama herşeye rağmen bir komuta klavyeden erişmek kadar kolay bir yol da yok. Nedersiniz bir ara da burda klavye kısayollarını verebilirmiyiz? Yoksa başka yerde varmı?

admin

[99] Yönetici

Online Durumu

380 ileti
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#13859   19.01.2007 10:04 GMT      
AutoCAD Komutlarının Kısayolları

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD Materyal Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

> 1 <

Anasayfa | Forumlar | Download | Galeri | Site haritası | Forum Kuralları | SSS | Sitede Ara | Takvim | İstatistikler
İletişim | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam

Copyright © 2004-2008 autocadokulu.com | Akpınar İnternet Hizmetleri
Teşekkürler Seditio Türkiye & neocrome.net | 1222 | Tüm Hakları Saklıdır | images.autocadokulu.com | Sinan | Ödev | Yükle
AutoCAD Dersleri | AutoCAD Ders Notları | AutoCAD Eğitim Notları | AutoCAD 3 Boyut Eğitimi | bulten.autocadokulu.com
eXTReMe Tracker