Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

7 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : capoeira (1) erali (1) fecibay (1) g_orhan (2) max_red_line (1) mehmetakca (1) mehmetilker (3)

> 1 <
Yazar İleti
mehmetakca

[60] Asistan

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 210 ileti
Meslek: Tasarımcı

#11321   18.11.2006 20:19 GMT      
Arkadaşlar ben bir tane mouse arıyorum Çizim yaparken kullandığım mouse da büyük olmasına rağmen elim masaya değiyor ve hassas çalışamıyorum bu konuda tecrübesi olanlar yada bana uyacak bir mouse bilenler varsa buraya yazabilirlermi??? şimdiden teşekkür ederim sevgilerle...

capoeira

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 7 ileti
Meslek: teknik ressam

#11789   29.11.2006 13:27 GMT      
Ben şahsen orta dereceli standart maus kullanmayı tercih ediyorum.

el hassatiyeti açısından maus avucunun içinde olmakla beraber avuç kenarları masaya temas etmelidirki hassasiyetin daha yüksek olsun
el hareketini masadan değilde maus üzerinde yaparsan hassasiyet değeri düşer.

mausta en önemli unsur. scrool+sol baş barmak tuş kombinasyonlu olmasıdır.

YİNEDE SEÇİM SENİN

Bu mesaj bektas001 tarafından düzenlendi (29.11.2006 13:30 GMT, --- önce)

fecibay

[60] Asistan

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 133 ileti
Meslek: AutoCAD,3ds max , V-ray ve ECDL CAD Eğitmeni

#11792   29.11.2006 13:29 GMT      
laser mouse kullanın derim logitech olmasıda kafidir çizimde klavye ve mouse cok önemlidir bana göre

max_red_line

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 2 ileti
Meslek: makine

#24486   18.07.2007 12:30 GMT      
valla mouse konusu deyince counter strike oyuncularına sormak lazım benim bir arkdaşım o oyun için logitech mx500 almıştı. mükemmel hassasiyet ve oldukça büyük bir mouse. onu tavsiye edebilirim sana. biraz tuzlu bir fiyatı var ama gerçekten korkunç hassasiyeti var. hatta bildiğim kadarıyla onlar için üretilmiş özel padler var ve bu padlerin 800x600 bir monitörle eşzamanlı çalıştığını duymuştum rivayete göre. yani pad böyle dokulu ve her dokusunda mouse bir piksel ilerliyor falan demişlerdi. bilmem işine yararmı. saygılar

Drive Your Way!

mehmetilker

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 13 ileti
Meslek: Makina Mühendisi

#25061   01.08.2007 15:40 GMT      
Arkadaşlar , aslında benim acad la ilgili bir sorum olacakta ondan önce foruma yazı yazmayla ilgili bir kaç sorum olucak, doğrudan derdimi anlatamıyorum şekille daha iyi anlatacağımı düşünüyorum. forum kurallarında iyice araştırdım buraya yazmadan önce ama pek bişey bulamadım.
Soru 1 - konu açabilmek için gold üyemi olmak gerekiyor. yoksa belli bir puan yazı vs mi gerekiyor ?
Soru 2 - örneğin yazdığımız bir yazıya çizim ekleyeceğiz nasıl yapabiliriz.

Soru 3 - Bir " U " yu 3d olarak 20 derece açıyla nasıl çizebiliriz, bunu çizerken U nun yanaklarında bir değişiklik olmayacak yani açı sadece boyunda olacak .

Şimdiden teşekkürler

All revision in your life will be made with me ... Constructive Spirit>>

g_orhan

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 115 ileti
Meslek: Yapı ressamı öğretmeni - Tasarımcı - Teknik ressam

#25064   01.08.2007 15:51 GMT      
cevap 1- hayır konu açman için gold üye olmana gerek yok.sadece siteye üye ol yeter.forumlar kısmından yeni konu butonundan yeni konu açabilirsin.
cevap 2- çizim ya da resim eklemek için www.imageshack.us adresinden ekleyip host it den sana vereceği adresi msj ında yazarsın.bunu da nasıl yapacağın

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

adresinde yazıyor.
cevap 3- sorunu tam anlayamadım ama U çizmek için 2 boyuttan kesitini çizersin açılı bir şekilde (sanırım açılı çizimi biliyorsundur) ve extrude komutundan istediğin kadar yükseltirsin.
ama senin sorun var olan çizime 20 derecelik açı vermekse 3d rotate komutundan referans açı vererek yapabilirsin...

Linkler güncellenmiştir

Bu mesaj admin tarafından düzenlendi (10.02.2009 00:18 GMT, --- önce)

Nekadar Bilirsen Bil.Nekadar Anlatırsan Anlat.Senin Bildiklerin Karşındakinin Seni Anladığı Kadardır. (Hz.Mevlana).

mehmetilker

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 13 ileti

#25069   01.08.2007 16:38 GMT      
Orhan bey şekil itibariyle basit bişey yaptım onun üzerinden daha bir yardımcı olabileceğinize inanıyorum .[img][/img]

g_orhan

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 115 ileti
Meslek: Yapı ressamı öğretmeni - Tasarımcı - Teknik ressam

#25075   01.08.2007 16:55 GMT      
orhan bey ??
yalnız çiziminizden ben hiç bişey anlamadım.herşeyi düzgün yaptığınıza emin misiniz?

Nekadar Bilirsen Bil.Nekadar Anlatırsan Anlat.Senin Bildiklerin Karşındakinin Seni Anladığı Kadardır. (Hz.Mevlana).

mehmetilker

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 13 ileti

#25078   01.08.2007 17:02 GMT      
Aslında bendeki şekil daha kompleks te ben bunlada anlardım , üstteki resim önden görünüşü alttaki ise , üstten görünüşü U nun, sanırım yüklerken bir hata yaptım yoksa anlaşılması basit bir resim, yinede teşekkürler yardımınız için

erali

[5] Müdavim

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 33 ileti
Meslek: Mak.Tek.

#34262   12.03.2008 00:30 GMT      
Logitech performans lazer MX400 her yola geliyor süper

> 1 <
Bilgisayar Ögreniyorum
2012 Web Tasarim Temelleri Corel Draw X5 WPF (Windows Presentation
Foundation) Algoritma (Uygulamali Algoritma Klavuzu) Android (Profesyonel Uygulamalarla Android
Programlama) PARDUS 2011 (DVD Hediyeli)
26.25TL
26.25TL 18.37TL 18.75TL 22.13TL 24.00TL 14.63TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 3675 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 0.72 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 301 - Ortalama SQL zamanı: 0.00239 saniyede oluşturuldu.