> 1 <
| Yazar | İleti |
|
mesutbulut83
konu,
9 ileti |
#10559 04.11.2006 11:50 GMT |
|
Merhaba arkadaşlar önemli bir konu hakkında yardımınızı istiyorum.Sorunumun çözümünü bilen varsa bana cevap yazarsa sevinirim
Uzerinde çalıştığım projenin vaziyet planında birden çok nesneyi kopyala yapıştır yapmak istediğimde autocad kapanıyor. Aynı doaya açılmadan önce şöyle bir uyarı eriyor: 'INVALID 2D POLYLINES PRESENT IN DRAWING, 3D VERTEX PRESENT IN 2D POLYLINE. 2D VERTEX PRESENT IN 3D POLYLINE. RUN AUDIT TO FIX CURRENT DRAWING' Uyarı penceresinde dediği gibi audit de yapıyorum ama her açılışta yine bu uyarıyı gönderiyor ve copy pazte yapmam yine mümkün olmuyor. çözümünüzü bilen varsa cevabınızı bekliyorum. sevgili Mesut büyük harfler ile yazdığın için yazıları küçülterek düzenledim.
|
|
|
freemust
konu,
30 ileti |
#10574 04.11.2006 17:43 GMT |
|
selam mesut
kullandigin autocad dosyasi buyuk ihtimalle baska bir programda olusturulmus. ornegin archicad veya ust surum acad gibi. autocad senden audit komutunu calistirmani istiyor ama ne audit ne recover komutlari sorununun cozumu olamaz... yapacagin 2 sey var: 1. o dosyayi autocad12 dxf olarak farkli bir isimle kaydedin. ve dxf dosyasini kullanmayi deneyin. 2. Eger sorununuz cozulmezse; o dosyayi size kim verdiyse o kisiyi bulup o dosyayi tekrar olusturmasini isteyin. problem hala devam ediyorsa bu sorunu cozmesini ondan talep edin.
Mustafa Şentürk |
|
|
ozatak [2] Acemi
konu,
1 ileti |
#19130 09.04.2007 11:46 GMT |
|
Merhaba arkadaşlar
Copy paste ile ilgili önemli bir konu hakkında acil yardımınızı rica ediyorum. Sorunum şu; Autocad 2007 ıle cizdiğim resmi save as ile 2000 versiyonda kayıt ediyorum. Kaydettiğim 2000 versiyonlu resmi 2002de yada mechanical desktop6 ile actıgımda, resimde her turlu degısıklıği yapabılemem rağmen cop paste yapamıyorum. Dırek komut, buttonlar, yada ctrl+C veya ctrl+V bile cevap vermiyor.
|
|
|
ayhan53ismail
konu,
204 ileti |
#59009 11.08.2010 08:09 GMT |
|
cok eski bir konu ama simdi basima geldi sorunumu hallettim sagolun autocad12.dxf halletti sorunu ctrl+c ve ctrl+v yapabiliyorum artik sagolun.
Bir kişiye daha autocadi sevdirdik. Ne Mutlu Bize... |
|
|
yusufd [1] Yeni üye
konu,
0 ileti |
#65128 14.07.2011 12:46 GMT |
|
Merhaba..
autocad 2008 de ctrl+c ctrl+v yaptığımda command kızmında "duplicate definition of block _xxxxx ignored" diye bi yazı çıkıyo ve çok uzun süre sonra (yaklaşık 4 dk) sonra paste yapıyo bununla ilgili bi bilginiz var mı?
|
> 1 <