> 1 <
| Yazar | İleti |
|
architect-man [1] Yeni üye
konu,
56 ileti |
#7162 11.09.2006 12:44 GMT |
|
Bu bölümde Cinema 4d ile ilgili soru ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
|
|
|
cut-an-x
konu,
3 ileti |
#11382 20.11.2006 19:31 GMT |
|
max deki gbi hazır objeleri bulamadım bi yardımcı olabılrmısn
Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım.Bulutlardan beyaz,gökyüzünden mavi aldım.Denizlerden sonsuzluk,gözlerinden umut aldım.Yıldızlardan ışık,kuşlardan haber aldım. Ahiretten ölüm,tanrıdan inanç aldım.İçine biraz hüzün,hüzün kattım.=/ |
|
|
architect-man [1] Yeni üye
konu,
56 ileti |
#11400 21.11.2006 09:44 GMT |
|
Max de kullandığın .3ds ve .dxf uzantılı objeleri cinema 4d de kullanabilirsin. Çiziminin içine File<merge den bilgisayarındaki objeleri çağırarak kullanabilirsin.
|
|
|
exyo [1] Yeni üye
konu,
1 ileti |
#11403 21.11.2006 10:17 GMT |
|
autocad ten aldığım yay objeler kırık kırık geliyo bunu nasıl halledebiliriz sence.
teşekkürler.
|
|
|
arcseda [2] Acemi
konu,
1 ileti |
#11486 22.11.2006 16:36 GMT |
|
Merhaba arkadaşlar ,Ben Seda
Cinema 4d kullanıyorum ve ışıklandırma ile ilgili genel bilgilere ihtiyacım var,programı satın aldığımda eitim gördüm fakar çok temel bir eğitimde,özellikle L ve büyük mekanlarda ışıklandırmaya ayarlıyamıyorum,bana yardımcı olusanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler
|
|
|
esc87 [1] Yeni üye
konu,
1 ileti |
#12681 19.12.2006 23:12 GMT |
|
arkadaşlar cinema 4d nin anlatımını arıyorumda(ingilizce veya türkçe)...yardımcı olabilirseniz sevinirim....arıyorum bulamıyorum...şimdiden teşekkürler..yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
|
kayet [2] Acemi
konu,
2 ileti |
#13661 14.01.2007 19:04 GMT |
|
merhaba,
cinema 4d türkçe tutorial bulmaya çalışıyorum. türkçe yoksa ingilizce de olur elbet. bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim....
|
|
|
harunsimsek07 [2] Acemi
konu,
3 ileti |
#47979 03.04.2009 12:19 GMT |
|
merhaba;
allplan kullanıcısıyım cinema 4d R9,5 kurulu bilgisayarımda fakat yeni başladığım için hiç bir şey yapamıyorum allplandaki modellerime materyal render ışık gibi destek amaçlı olarak kullanıcam yardımcı olursanız sevinirim, birde allplandan cinema 4d ye transfer ediliyo fakat açınca hiçbirşey gelmiyor ekrana şimdiden herkese teşekkürler...
|
|
|
bicermatalay [2] Acemi
konu,
1 ileti |
#68924 19.05.2012 10:19 GMT |
Alıntı Harun Bey Cinema 4D programında diğer programlarda yapmış olduğunuz çizimleri almak için sağ üst menüde Files da MERGE botununu tıklayınız Daha sonra Allplan de yapmış olduğunuz çizimi c4d ye alınız. Eğer Files altındaki kutuda birtakım obleler gösteriliyorsa bunların hepsini seçiniz. Files menüsü yanındaki OBjects de bunları gruplayınız. Nulls obje adı altında tek bir obje haline gelecektir. Şimdi sağ alt köşede Coordinasyon da x,y,z hizasında 0 olarak gözüken değerleri 0,1 olarak değiştiriniz. Şimdi p,p,p, deki değerleri 0 yapınız. Sizin allplanden almış olduğunuz çiziminiz ekranda tam ortaya gelecektir. Hala büyük se o zaman x,y,z değerlerini 0,01 olarak değiştiriniz. Kontrol ise şu şekilde yapılır. Null obje içinde herhabgi bir objeyi tıklayınız. Position Size rotation kısmında size değerlerine bakınız. Eğer bu değerler sizin allplan deki değerlerinizle örtüşüyorsa girmiş olduğunuz büyültme veya küçültme değeri tamamdır. Görüşmek üzere
|