Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

8 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : architect-man (2) arcseda (1) bicermatalay (1) cut-an-x (1) esc87 (1) exyo (1) harunsimsek07 (1) kayet (1)

> 1 <
Yazar İleti
architect-man

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 56 ileti
Meslek:

#7162   11.09.2006 12:44 GMT      
Bu bölümde Cinema 4d ile ilgili soru ve bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.

cut-an-x

[8] Uzman

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 3 ileti
Meslek: ogrenci

#11382   20.11.2006 19:31 GMT      
max deki gbi hazır objeleri bulamadım bi yardımcı olabılrmısn

Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım.Bulutlardan beyaz,gökyüzünden mavi aldım.Denizlerden sonsuzluk,gözlerinden umut aldım.Yıldızlardan ışık,kuşlardan haber aldım. Ahiretten ölüm,tanrıdan inanç aldım.İçine biraz hüzün,hüzün kattım.=/

architect-man

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 56 ileti
Meslek:

#11400   21.11.2006 09:44 GMT      
Max de kullandığın .3ds ve .dxf uzantılı objeleri cinema 4d de kullanabilirsin. Çiziminin içine File<merge den bilgisayarındaki objeleri çağırarak kullanabilirsin.

exyo

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1 ileti
Meslek: mimar

#11403   21.11.2006 10:17 GMT      
autocad ten aldığım yay objeler kırık kırık geliyo bunu nasıl halledebiliriz sence.
teşekkürler.

arcseda

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1 ileti
Meslek: mimar

#11486   22.11.2006 16:36 GMT      
Merhaba arkadaşlar ,Ben Seda

Cinema 4d kullanıyorum ve ışıklandırma ile ilgili genel bilgilere ihtiyacım var,programı satın aldığımda eitim gördüm fakar çok temel bir eğitimde,özellikle L ve büyük mekanlarda ışıklandırmaya ayarlıyamıyorum,bana yardımcı olusanız çok sevinicem

şimdiden teşekkürler

esc87

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1 ileti
Meslek:

#12681   19.12.2006 23:12 GMT      
arkadaşlar cinema 4d nin anlatımını arıyorumda(ingilizce veya türkçe)...yardımcı olabilirseniz sevinirim....arıyorum bulamıyorum...şimdiden teşekkürler..yardımlarınızı bekliyorum...

kayet

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 2 ileti
Meslek: heykeltraş

#13661   14.01.2007 19:04 GMT      
merhaba,

cinema 4d türkçe tutorial bulmaya çalışıyorum. türkçe yoksa ingilizce de olur elbet. bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim....

harunsimsek07

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 3 ileti
Meslek: teknik ressam

#47979   03.04.2009 12:19 GMT      
merhaba;
allplan kullanıcısıyım cinema 4d R9,5 kurulu bilgisayarımda fakat yeni başladığım için hiç bir şey yapamıyorum allplandaki modellerime materyal render ışık gibi destek amaçlı olarak kullanıcam yardımcı olursanız sevinirim,
birde allplandan cinema 4d ye transfer ediliyo fakat açınca hiçbirşey gelmiyor ekrana
şimdiden herkese teşekkürler...

bicermatalay

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1 ileti
Meslek: emekli müh.

#68924   19.05.2012 10:19 GMT      
Alıntı
harunsimsek07 :
merhaba;
allplan kullanıcısıyım cinema 4d R9,5 kurulu bilgisayarımda fakat yeni başladığım için hiç bir şey yapamıyorum allplandaki modellerime materyal render ışık gibi destek amaçlı olarak kullanıcam yardımcı olursanız sevinirim,
birde allplandan cinema 4d ye transfer ediliyo fakat açınca hiçbirşey gelmiyor ekrana
şimdiden herkese teşekkürler...

Harun Bey

Cinema 4D programında diğer programlarda yapmış olduğunuz çizimleri almak için sağ üst menüde Files da MERGE botununu tıklayınız
Daha sonra Allplan de yapmış olduğunuz çizimi c4d ye alınız. Eğer Files altındaki kutuda birtakım obleler gösteriliyorsa bunların hepsini seçiniz. Files menüsü yanındaki OBjects de bunları gruplayınız. Nulls obje adı altında tek bir obje haline gelecektir. Şimdi sağ alt köşede
Coordinasyon da x,y,z hizasında 0 olarak gözüken değerleri 0,1 olarak değiştiriniz. Şimdi p,p,p, deki değerleri 0 yapınız. Sizin allplanden almış olduğunuz çiziminiz ekranda tam ortaya gelecektir. Hala büyük se o zaman x,y,z değerlerini 0,01 olarak değiştiriniz.
Kontrol ise şu şekilde yapılır. Null obje içinde herhabgi bir objeyi tıklayınız. Position Size rotation kısmında size değerlerine bakınız. Eğer bu değerler sizin allplan deki değerlerinizle örtüşüyorsa girmiş olduğunuz büyültme veya küçültme değeri tamamdır.
Görüşmek üzere

Bu mesaj ProhibiT tarafından düzenlendi (19.05.2012 10:46 GMT, 5 Gün önce)

> 1 <
9.95TL
41.60TL 40.50TL 14.90TL 26.52TL 26.52TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 3592 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 0.898 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 298 - Ortalama SQL zamanı: 0.00302 saniyede oluşturuldu.