Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : arzuuuuum (2) ehya (1) Uğur İNCE (1)

> 1 <
Yazar İleti
arzuuuuum

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 158 ileti
Meslek: ressam

#67553   20.01.2012 17:27 GMT      
Uzun upuzun bir aradan sonra selamlar arkadaşlar.Bayağıdır çalışmıyordum o yüzden maxla ilgilenmiyordum. Eski bilgilerimi tekrar kazanmam gerektiğini düşündüm ve şimdilerde kursa başladım.Yine eskisi gibi sitemize ihtiyaç hissettim.Bir de baktım ki, sitede max konusu yok.Max'ın kaldırılmasındaki sebeb nedir? Bu kadar ilgi çeken bir proğramın konusu neden sitemizde mevcut değil. Bu sitedeki yardımlaşma diğer sitelerde pek muhabbetli işlenmiyor.Haliyle eksikliğini hissediyorum konunun.
Madem sitemizde max konusu mevcut değil o halde bu hususda yönlendirmelerinizi talep ediyorum.

Özlemişim sitemize yazmayı
Hayırlı akşamlar.

__________________________________________________________________________________

**********Dünyayı elinin tersiyle itip, manayı kana kana yudumlamaktır yaşamın gayesi ********

ehya

[80] Yetkili

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1864 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#67554   20.01.2012 17:57 GMT      
Arzuuum hoşgeldin Cidden bayağı bir zaman oldu. işi biraktın diye siteyi de bırakmıştın.. Hiç yakışmadı sana

Sitede revizyon olmuştu. Tüm konular ayrı bir site olarak ayrıldı ana sayfadan link veriliyordu.

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

bölümünden bakabilirsin.
Nasıl ayrıldığı konusunda ise www.revitokulu.com sitesine bakarsan son eklenen konuların üstünde butonlar var. Buradan geçiş yapıyorduk. Sanırım sorun oluştu aydın bey kaldırdı bu linkleri...

Eskisi gibi olması konusunda bened hemfikirim. Tekrar geri gelmeli...

arzuuuuum

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 158 ileti
Meslek: ressam

#67566   21.01.2012 17:38 GMT      
İlgi ve alakan için teşekkür ederim ehya, yine yardıma koştun maşallah.
Link verilmesi daha iyi olur bencede. Hepsi aynı sitede olunca belki kasma olabilir, hoş şimdi de geç açılıyor sayfalar.

O halde link konulması için imza mı toplasak acaba? Site halkı bu talebime ne der ki Aydın bey'e buradan seslenmek istiyorum link konulsun, ama linke tıklayınca son konuların gösterilmesinden ziyade direk o sayfaya gidilsin.

__________________________________________________________________________________

**********Dünyayı elinin tersiyle itip, manayı kana kana yudumlamaktır yaşamın gayesi ********

Uğur İNCE

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 108 ileti
Meslek: İnş.Teknikeri- Restoratör - 3D Modelist

#67596   23.01.2012 14:05 GMT      
katılıyorum arzum

Bütün Bildiğim, Bir Şey Bilmediğimdir.

> 1 <
30.42TL 33.75TL 24.96TL 27.00TL
33.75TL 32.25TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 3486 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 1.245 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 281 - Ortalama SQL zamanı: 0.00443 saniyede oluşturuldu.