> 1 <
| Yazar | İleti |
|
arzuuuuum
konu,
158 ileti |
#67553 20.01.2012 17:27 GMT |
|
Uzun upuzun bir aradan sonra selamlar arkadaşlar.Bayağıdır çalışmıyordum o yüzden maxla ilgilenmiyordum. Eski bilgilerimi tekrar kazanmam gerektiğini düşündüm ve şimdilerde kursa başladım.Yine eskisi gibi sitemize ihtiyaç hissettim.Bir de baktım ki, sitede max konusu yok.Max'ın kaldırılmasındaki sebeb nedir? Bu kadar ilgi çeken bir proğramın konusu neden sitemizde mevcut değil. Bu sitedeki yardımlaşma diğer sitelerde pek muhabbetli işlenmiyor.Haliyle eksikliğini hissediyorum konunun.
Madem sitemizde max konusu mevcut değil o halde bu hususda yönlendirmelerinizi talep ediyorum. Özlemişim sitemize yazmayı Hayırlı akşamlar.
__________________________________________________________________________________ |
|
|
ehya [80] Yetkili
konu,
1864 ileti |
#67554 20.01.2012 17:57 GMT |
|
Arzuuum hoşgeldin
Sitede revizyon olmuştu. Tüm konular ayrı bir site olarak ayrıldı ana sayfadan link veriliyordu. Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız. bölümünden bakabilirsin. Nasıl ayrıldığı konusunda ise www.revitokulu.com sitesine bakarsan son eklenen konuların üstünde butonlar var. Buradan geçiş yapıyorduk. Sanırım sorun oluştu aydın bey kaldırdı bu linkleri... Eskisi gibi olması konusunda bened hemfikirim. Tekrar geri gelmeli...
|
|
|
arzuuuuum
konu,
158 ileti |
#67566 21.01.2012 17:38 GMT |
|
İlgi ve alakan için teşekkür ederim ehya, yine yardıma koştun maşallah.
Link verilmesi daha iyi olur bencede. Hepsi aynı sitede olunca belki kasma olabilir, hoş şimdi de geç açılıyor sayfalar. O halde link konulması için imza mı toplasak acaba? Site halkı bu talebime ne der ki
__________________________________________________________________________________ |
|
|
Uğur İNCE [10] Üstad
konu,
108 ileti |
#67596 23.01.2012 14:05 GMT |
|
katılıyorum arzum
Bütün Bildiğim, Bir Şey Bilmediğimdir. |