Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : k005 (2) ProhibiT (1)

> 1 <
Yazar İleti
k005

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 388 ileti
Meslek: İnşaat Teknikeri

#67165   27.12.2011 15:07 GMT      
Merhaba arkadaşlar;

Autocad e sayısal bir değer girerken Nokta (.) ayıracını kullanıyoruz. bunun yerine klavye üzerinde bulunan numeric pad kısmındaki virgülü(,) kullansak autocad e kabul ettirebilirmiyiz ? bunun için bir lisp kodu hazırlanabilirmi ? yada bir ayarı varmıdır ?

yardımcı arkadaşa şimdiden teşekkürler..

ProhibiT

[70] Editör

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 42 ileti
Meslek: İnşaat Mühendisi

#67191   28.12.2011 21:51 GMT      
br />
Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

linkinde detaylarını yazdığım gibi, Windows'un Ülke ve Dil seçeneklerinden halledebilirsiniz...

If there is a will, there is a way... Beğenmek için anlamak lazım...

k005

[10] Üstad

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 388 ileti
Meslek: İnşaat Teknikeri

#67211   29.12.2011 17:29 GMT      
Alıntı
ProhibiT :

Linkleri görebilmek için ÜYE olmalısınız.

linkinde detaylarını yazdığım gibi, Windows'un Ülke ve Dil seçeneklerinden halledebilirsiniz...

hocam verdiğiniz linki az önce inceleme fırsatı buldum.. windowsun içinden yapılan bölge ve dil ayarlarını iyi biliyorum.. Amacım bunu ordan değiştirmek değil.. Autocad için özel durum oluşturmak istiyorum.. nedeni de şu; Numeric pad kullanımı sayısal ifadeler için çok kullanışlı olduğunu düşünmemden kaynaklanıyor.. tabi bu durum Autocad in standart sayısal veri girişine aykırı olarak duruyor. ama olsun hiç önemli değil. Lisp kodu ile bunu nasıl halledebiliriz..? yazdığım lisp fonksiyonlarına nasıl bir ekleme yapmalıyım...?

> 1 <
Bilgisayar Ögreniyorum
2012 Web Tasarim Temelleri Corel Draw X5 WPF (Windows Presentation
Foundation) Algoritma (Uygulamali Algoritma Klavuzu) Android (Profesyonel Uygulamalarla Android
Programlama) PARDUS 2011 (DVD Hediyeli)
26.25TL
26.25TL 18.37TL 18.75TL 22.13TL 24.00TL 14.63TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 3400 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 4.907 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 278 - Ortalama SQL zamanı: 0.01765 saniyede oluşturuldu.