Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : ehya (1) ulvikarabulut (1)

> 1 <
Yazar İleti
ulvikarabulut

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 0 ileti
Meslek: Makine Teknikeri

#67133   26.12.2011 12:00 GMT      
Merhaba arkadaşlar.
AutoCAD 2011 kurulumu yaptıktan sonra yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istedim.Eğer benim yaşadığım bu sorunu yaşamış yada sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa ve yardım ederlerse memnun olurum.

Şu zamana kadar çok sayıda bilgisayara AutoCad kurdum ama bu gün yeni alınan bir bilgisayara AutoCAD 2011 kurdum.Kurulumda herhangi bir sorun çıkmadı fakat kurulum bittikten sonra herhangi bir proje açmaya çalıştığımda AutoCAD açılıyor gibi olup sonrada daha açılmadan kapanıyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

ehya

[80] Yetkili

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1863 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#67136   26.12.2011 13:13 GMT      
Forum Kuralları
Madde 11

11- T.C. Yasalarına uygun mesaj atmanın yanında bu forumda KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE KIRIK (Lisanssız) PROGRAM BİLGİSİ verilemez.
Programın nasıl kırılacağı hakkında bilgi verilemez.
Programların illegal yollardan nasıl elde edileceği hakkında bilgi verilemez.
Üyeler birbirlerine kırık programları forumu kullanarak veremezler.

Konu kilitlenmiştir.

> 1 <
Bu konu kilitli, yeni ileti kabul edilmiyor.
30.42TL 33.75TL 24.96TL 27.00TL
33.75TL 32.25TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 1481 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 0.991 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 279 - Ortalama SQL zamanı: 0.00355 saniyede oluşturuldu.