Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

3 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : ehya (1) HIPHOP (1) zayre (2)

> 1 <
Yazar İleti
zayre

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 0 ileti
Meslek: öğrenci

#63381   16.03.2011 18:00 GMT      
Autocad 2011 kullanıyorum freemust yukledım ama calısmadı.
menuload komutunu girdikten sonrda program files tan freemust dosyasını buluyorum ancak '' write permission denied.Unable to create: ' c:\pragramfiles\freemust\freemust.Cuix' yazısı cıkıyor.Bu sorunu ortadan kaldırıp freemust kullanmam yardımcı olursanız sevinirim..Tesekkurler.

ehya

[80] Yetkili

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1863 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#63388   17.03.2011 09:17 GMT      
Freemust menü dosyasının cuix dosyasını oluşturamadığını söylüyor. bunun sebebi olarak da, ribbon yani şerit menülerin olması. aynı şekilde freemust'un da şerit menüsünü oluşturamadığı için sorun çıkıyor.
"autocad classic" şekline dönüp tekrar yüklemeyi deneyin.

not : burada yazdıklarım tamamen teorik. yamayı kullanmadım. sadece autocad'i iyi tanıdığım için nasıl davranacağını tahmin ediyorum.

zayre

[1] Yeni üye

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 0 ileti
Meslek: öğrenci

#64101   30.04.2011 11:33 GMT      
Alıntı
ehya :
Freemust menü dosyasının cuix dosyasını oluşturamadığını söylüyor. bunun sebebi olarak da, ribbon yani şerit menülerin olması. aynı şekilde freemust'un da şerit menüsünü oluşturamadığı için sorun çıkıyor.
"autocad classic" şekline dönüp tekrar yüklemeyi deneyin.

not : burada yazdıklarım tamamen teorik. yamayı kullanmadım. sadece autocad'i iyi tanıdığım için nasıl davranacağını tahmin ediyorum.

HIPHOP

[8] Uzman

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 72 ileti
Meslek: TEKNİK RESSAM

#64138   02.05.2011 15:48 GMT      
Benim bildiğim ise. freemust sadece 2008 e kadar kullanılıyor.

old school is cool

> 1 <
30.42TL 33.75TL 24.96TL 27.00TL
33.75TL 32.25TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 1349 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 4.204 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 281 - Ortalama SQL zamanı: 0.01496 saniyede oluşturuldu.