Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : arificlek (2) ehya (1)

> 1 <
Yazar İleti
arificlek

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 2 ileti
Meslek: teknik öğretmen

#58642   23.07.2010 11:29 GMT      
Arkadaşlar şirket olarak zwcad programını kullanmaya başladık fakat sadece benim bilgisayarımda başlıktanda anlaşılacağı gibi orta tuş ile zoom yapmak tam bir eziyet. Bilgisayarımda kullandığım mause microsoft lazer v600 serisi bir kablosuz maus. Sorunun maus ile program arasındaki uyumsuzluktan kaynaklandığını düşünmekteyim çünki bilgisayara normal kablolu maus taktığımda sorun ortadan kalkıyor. Maus da da donanım ve teknik olarak bir sorun yok çünki diğer programlarda kusursuz tepki veriyor. Muhtemelen program ile ilgili bir uyumsuzluk söz konusu ve bu problemi çözemedim, bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmı acaba.

Kablolu maus kullan diyen olabilir fakat oda mümkün değil çünki mausun kendine özgü ayarlarından mausun sağ tuşunu pan olarak ayarlıyorum ve yıllardır bu bir alışkanlık oldu şimdi bundan vazgeçebilmem çok zor.

Lütfen yardımcı olun.

ehya

[80] Yetkili

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 1863 ileti
Meslek: Teknik Ressam

#58645   23.07.2010 12:49 GMT      
Mouse'unuza ait özel programlar olabiliyor. Bu arayüz programını yüklediyseniz kaldırın. Mouse'u standard mouse olarak tanımasını sağlayın.

arificlek

[2] Acemi

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 2 ileti
Meslek: teknik öğretmen

#58650   23.07.2010 17:20 GMT      
dediğinizi de denedim fakat durum aynı.

> 1 <
Bilgisayar Ögreniyorum
2012 Web Tasarim Temelleri Corel Draw X5 WPF (Windows Presentation
Foundation) Algoritma (Uygulamali Algoritma Klavuzu) Android (Profesyonel Uygulamalarla Android
Programlama) PARDUS 2011 (DVD Hediyeli)
26.25TL
26.25TL 18.37TL 18.75TL 22.13TL 24.00TL 14.63TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 1244 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 1.095 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 284 - Ortalama SQL zamanı: 0.00385 saniyede oluşturuldu.