> 1 <
| Yazar | İleti |
|
OZTURNA [5] Müdavim
konu,
35 ileti |
#51318 13.08.2009 15:02 GMT |
|
Merhaba arkadaşlar,
Ben solidworks te bir part a malzeme atayınca o malzemenin gerçek görüntüsünü çizim ekranında da görmek istiyorum. Renderda aldığım görüntüyü. Bunu nasıl yapabileceğim hakkında fikri olan varsa sevinirim. Kolay gelsin.
Budur cihanda benim en beğendiğim meslek, sözün odun gibi olsun hakikat olsun tek. |
|
|
bmbilgi
konu,
10 ileti |
#52675 21.10.2009 02:07 GMT |
Alıntı Solidworks Help kısmında Önerilen ekran kartları listesi olacak. Eğer ekran kartın Nvidia Quattro türü yada ATI nin Open GL aktif destekli modeli değil ise malzemeleri gerçek renklerinde ne yazıkki Microsoft DirectX desteği ile göremiyoruz. Solidworks Gerçek Open GL desteği olan ekran kartı istiyor.
Bütün bildiklerim, karşımdakinin anladığı kadardır.. |
|
|
mdogantuntas [2] Acemi
konu,
0 ileti |
#63555 24.03.2011 22:18 GMT |
|
Yaw arkadaşlar bu realview ne kadar problemli bir durum arkadaşlar. ben laptopumda sw2011 premium kurup çalıştırdım realwiew özelliği boru gibi çalışıyordu. yani arka plana fon atayabiliyordum yada çizime malzeme atadığım zaman, çizim malzeme görünümünü taşıyordu. ama aynı bilgisayara sw2009 premium kurdum ama aynı ekran kartı realwiew desteklemediği için çalışmıyor. bu ne tas bu ne hamam. bu sw sorunumu yoksa bizdemi sorun var. bunu herkes ekran kartına bağlıyor ama bence sw sürümlerinde sorun var.
cihazım, packardbell tj64 core2duo t6500 4gb ram nvidia geforce gt240m 1gb ekran kartı not:bu makineyle invertor 2011 professionalda tüm görsel ayrıntıları görebiliyor piyasaya çıkan tüm oyunları sorun yaşamadan oynayabiliyorum
|
> 1 <