Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : ByIIIShArK (1) No_Remorse (1)

> 1 <
Yazar İleti
No_Remorse

[8] Uzman

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 75 ileti
Meslek: Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği

#50633   17.07.2009 11:58 GMT      
Merhaba...
Yapmak istediğimi kısaca anlatmaya çalışıyım...
Bir pdf dosyam var ve bu dosyada arkaplan mor ve üzerinde beyaz yazılar var...
Benim yapmak istediğim...
Pdf' i photoshop' a aktarırken sadece yazılar transfer olsun geri kalan kısım görünmesin...
Yani herhangi bir resimin üzerine sadece o pdf'te ki yazıları yapıştırmak istiyorum...
Yardımcı olursanız sevinirim...
Aslında bunu daha önce birkaç kez yapmıştım ama bir türlü hatırlayamıyorum...
İyi çalışmalar...

ByIIIShArK

[8] Uzman

Online Durumu
Arkadaş Listeme Ekle

konu, 28 ileti
Meslek: Yapi Ressamı

#53803   07.12.2009 18:21 GMT      
Öncelikle sana kolay bir konudan bahsetmek istiyorum.

Ben pdf dosyalarını corelde açıp sonra işlemeyi daha uygun buluyorum.Corel bu konuda çok daha kolay.İşlemek kolay oluyor.Sileceklerini siler photoshopa göre ayarlayıp ordan açarsın.

Bir fikir yalnızca ???

Medeni olmayan insanlar, medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. Ulu Önderimiz den
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. Ulu Önderimiz den
Ne mutlu Türküm diyene

> 1 <
9.95TL
41.60TL 40.50TL 14.90TL 26.52TL 26.52TL
Yukarı Çık
Site haritası | Forum Kuralları | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam İstatistikleri | Reklam | cizimokulu.com
Copyright © 2004-2012 Akpınar Eğitim ve Yazılım Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 1172 | megaaritmetiksahrayicedid.com | megaaritmetikerenkoy.com | İnşaat & Yapı Haberleri | FAQ
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi SQL toplam zamanı: 3.313 saniyede oluşturuldu. - SQL sorgusu: 277 - Ortalama SQL zamanı: 0.01196 saniyede oluşturuldu.