Biz kimiz?
AKPINAR Eğitim Merkezi olarak biz; uzman kadromuzla, ticaretten ziyade eğitim odaklı çalışan, eğitimin kalitesinden ödün vermeden minimum fiyatlarla hizmet veren bir ekibiz. Sadece çizim programlarının eğitimlerine odaklandığımız için sınıflarımız ve bilgisayarlarımız bu iş için en iyi şekilde düzenlenmiştir. 4 ve 6 kişilik dersliklerde her öğrenciyle birebir ilgileniriz. Konular plazmada anlatılır ve öğrenciler büyük ekranlı, güçlü bilgisayarlarda uygulamalı olarak tekrar ederler.
İlkemiz; Eğitim kalitesini düşürmeden, giderleri minimuma indirerek size daima en uygun fiyatlarla en iyi eğitimleri vermektir.

AKPINAR Eğitim Merkezi - 0216 355 27 45 - adres ve kroki - uydu fotoğrafıyla kursumuzun konumu
akpinaregitim.com & kursumuz.com

Biz kimiz?

Kullanıcı Adı: Şifre: Beni Hatırla?  Ücretsiz Üyelik | Şifremi unuttum | Tavsiye Et

Bu başlığı inceleyenler : 1 ziyaretçi, 0 üye : ---

2 kullanıcı bu konuya ileti yazdı : admin (1) ehya (1)

> 1 <
Yazar İleti
admin

[99] Yönetici

Online Durumu

162 konu, 620 ileti
Forum puanı: 15
Meslek: AutoCAD Eğitmeni

Arkadaş Listeme Ekle

#49793   14.06.2009 08:38 GMT      
AutoCAD Eğitimi Verenlerin Yaptığı Yanlışlar

autocadokulu.com olarak eğitim sistemimizi daha kolay ve daha hızlı öğretmek amacıyla sürekli iyileştirmeye ve geliştirmeye çalışırız. Bu bizim eğitimlerimizi daima güncel ve güçlü tutmamızı sağlamaktadır. Üreticisi tarafından sürekli geliştirilen bir programın eğitimini verirken, eğitim sisteminin de geliştirilmesi gerektiği düşüncesi yanlış olamaz.

Oysaki piyasadaki pek çok eğitmen maalesef bunu yapmıyor. Eğitmenin yapacağı en büyük hata eline bir kitap alarak kitaptaki sıraya göre konu işlemektir. Kitapların AutoCAD 'i doğru sırayla anlatabildiğini asla düşünmemişimdir.

Bizler bu nedenle eğitimlerimizde konu olarak kolaydan zora doğru giden bir anlatım sırası uygularız. Bu AutoCAD hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir öğrencinin bile yavaş yavaş programı algılamasını sağlamaktadır. Eğitimi mimari, inşaat, elektrik, doğalgaz, harita, tesisat, ferforje, makine gibi branşlara ayırmadan genel autocad eğitimi veririz.

Mimarlık için AutoCAD eğitimi, iç mimarlık için autocad eğitimi, doğalgaz projesi çizmek için autocad eğitimi gibi kavramlar bana hep komik gelmiştir. Bunu ilkokulda yazı yazmayı öğretirken mektup yazmak için yazı yazma eğitimi, yada doktor olmak için yazı yazma eğitimi gibi branşlara ayırmaya benzetirim. Kardeşim autocad kullanmayı öğrendikten sonra makina çizimi de yaparsın, elektrik projesi çizimi de yaparsın, mimari proje çizimi de yaparsın. İşin teknik bilgi kısmını herhangi bir kurs verebiliyorsa eğer Üniversiteleri kapatalım. ÖSS ye girmekle uğraşmasın gençler, yıllarca üniversitelerde dirsek çürütmeye gerek yok (!)

Bu mesaj admin tarafından düzenlendi (14.06.2009 09:44 GMT, 445 Gün önce)

AutoCAD Sembol Kütüphanesi | AutoCAD ve 3ds Max Doku Kütüphanesi | AutoCAD Görsel Eğitim Seti

ehya

[70] Editör

Online Durumu

40 konu, 3490 ileti
Forum puanı: 10
Meslek: Teknik Ressam

Arkadaş Listeme Ekle

#49803   14.06.2009 16:01 GMT      
Hocam eline sağlık. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Ders verirken birçok öğrenci kurs başlangıcında kendi branşlarına göre eğitim verilmesini istiyor. Birisi elektrikçi, diğeri makineci. Sektörel olarak düşünürsek öğretilmesi gereken komutları proje üzerine anlatmak mümkün değil. Tüm komutları her projede kullanılmayacağını anlatmak ayrı bir dert. Autocad bir çizim programıdır. Her kullanıcı kendi sektörüne göre kullanır.
Hocamın belirttiği gibi teknik ifadelerle anlatmak olsaydı, eğitim kurumlarına ne gerek var...

Statik projeler için demir metrajı yapan program satışa hazır... Bilgi için lütfen iletişime geçiniz...

> 1 <

Site haritası | Forum Kuralları | Takvim | İstatistikler | Hakkımızda | Referanslarımız | Kadromuz | Gizlilik | Yasal Uyarı | Reklam Kodumuz | Reklam İstatistikleri | Reklam
Copyright © 2004-2010 Akpınar Eğitim Merkezi | Tüm Hakları Saklıdır | 811 | Resimler | Ödev | Yükle | Cv | Özgeçmiş | Ödev deposu | FAQ
tag: autocad, autocad egitimi, autocad dersi, autocad kursu, 3ds max egitimi, 3ds max kursu, vray egitimi, v-ray kursu, dwg, cizim, autolisp, indirimli alışveriş